Vesti > Hronika

Otac iz pakla PRED TUŽIOCEM: Pašajlić iznosi ODBRANU, evo kakva ga KAZNA čeka

Njemu se na teret stavljaju krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza

Izvor: K1info/telegraf.rs

30/03/2023 > 10:28

podeli vest:

Otac iz pakla PRED TUŽIOCEM:  Pašajlić iznosi ODBRANU, evo kakva ga KAZNA čeka
Foto: Freepik.com


Uroš Pašajlić (38), kog je policija prekjuče uhapsila posle četiri dana potrage zbog sumnje da je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, danas bi trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Devojčica, kako se navodi, nije izašla iz stana godinama, već je gotovo sve vreme bila u kadi u kupatilu, a takođe nije išla ni kod lekara, kao ni u školu.

Dete je u petak, kada su ga dve policajke koje su provalile u stan pronašle, bilo u izuzetno lošem zdravstvenom stanju.

Otac monstrum je, kako je Kurir preneo, uhapšen prekjuče u jednom stanu na Karaburmi, gde se krio.

Danas se očekuje da osumnjičeni iznese odbranu pred tužiocem, nakon čega će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret.

Foto: MUP RS

 

Urošu Pašajliću se na teret stavljaju krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Sagovornik iz istrage ovog slučaja kaže za Telegraf da kazna za oca "sve zavisi" od daljeg toka istrage. 

- Sve zavisi koja od ovih dela će biti dokazana, da li će još neko delo da se doda, tek treba da se sastavi krivična... Da li će neko da odogovara za saučesništvo. Neka maksimalna kazna, onako okvirno, koja mu preti je do 10 godina, ali opet to sve zavisi - rekao je sagovornik iz istrage.

 

 

Ostavite komentar