Vesti > Hronika

PETRUŠEV napustio POLICIJSKU STANICU: Evo šta je njegov ADVOKAT rekao o NAPADU LESORA

Iz tabora crno-belih uputili su javno izvinjenje, a u Zvezdi nisu odustali od krivične prijave

Izvor: K1info/telegraf.rs

15/03/2023 > 14:41

podeli vest:

PETRUŠEV napustio POLICIJSKU STANICU: Evo šta je njegov ADVOKAT rekao o NAPADU LESORA
Foto: Starsport


Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev u MUP-u u Buleveru despota Stefana dao je izjavu povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak tokom derbija ABA lige. Tada je u dva navrata ušao u sukob sa košarkašem crno-belih Matijasom Lesorom.

Petrušev nije davao izjave povodom ovog slučaja kada je ušao u stanicu, ali ni kada je izašao, a u ime svog klijenta kratku izjavu dao je njegov advokat.

- Filip danas neće davati izjavu sa svoje strane, on je tu izjavu dao nadležnim organima, a klub će se, ukoliko nađe to za shodno, obratiti - rekao je advokat Velibor Repaja.

Podsetimo, njih dvojica prvo su se sukobili tokom meča, kada su ih razdvojili igrači, a zatim je Lesor nakon isteka vremena na kraju utakmice prišao i sa leđa napao Petruševa i dva puta ga udario.

U klubu su tada najavili da će Filip Petrušev u policiji dati izjavu povodom ovog incidenta i da klub traži krivično gonjenje košarkaša Partizana.

Iako su iz tabora crno-belih uputili javno izvinjenje, očigledno je da u Zvezdi nisu odustali od krivične prijave.

Takođe, Aba liga će izvesno pokrenuti proces protiv francuskog košarkaša, a potom i doneti odluku o disciplinskoj meri. Izvesno, Lesora po propozicijama takmičenja čeka suspenzija na nekoliko mečeva.

 

 

Ostavite komentar