Vesti > Hronika

ĐAK koji je izmakao stolicu PROFESORKI u TRSTENIKU uhvaćen u više KRIVIČNIH DELA

VJT u Kruševcu podnelo je predlog za izricanje krivičnih sankcija koje se odnose na ovo krivično delo u produženom trajanju

Izvor: K1info/novosti.rs

18/02/2023 > 14:19

podeli vest:

ĐAK koji je izmakao stolicu PROFESORKI u TRSTENIKU uhvaćen u više KRIVIČNIH DELA
Foto: MUP RS


Učenik (17), koji je izmakao stolicu profesorki u Tehničkoj školi u Trsteniku uhvaćen je u više šumskih krađa.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je predlog za izricanje krivičnih sankcija koje se odnose na ovo krivično delo u produženom trajanju. Prema saznanjima "Novosti", sumnja se da je učestvovao u krađi drva u selu Donja Omašnica, kao i na Goču.

U okviru istog predloga, očekuje se da Viši sud izrekne krivične sankcije i u slučaju samog incidenta u školi, kada je profesorki izmaknuta stolica, a đaci mobilnim telefonom snimali i distribuirali ceo događaj putem vibera,odnosno uživo ga prenosili putem Instagrama.

Tužilaštvo je predložilo i sankcije koje se odnose na krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Podsetimo, protiv trojice učenika Tehničke škole u Trsteniku sredinom novembra pokrenut je disciplinski postupak, jer su izvukli stolicu na kojoj je sedela profesorka, pa je žena završila na podu.

Da stvar bude gora, učenici su nemilu scenu snimali mobilnim telefon. Jedan od učenika događaj je prenosio uživo na društvenim mrežama, a zatim je drugi đak snimak delio dalje na "viberu".

 

 

 

Ostavite komentar