Vesti > Beograd

Srbi kad su ALAVI, alavi su za SVE PARE - za stari stan od 35 kvadrata TRAŽI 130.000 evra!

Cene nekretnina u Srbiji dramatično su porasle, pa su pojedinci rešili da se pošteno opare

Izvor: K1info

30/10/2022 > 20:13

podeli vest:

Srbi kad su ALAVI, alavi su za SVE PARE - za stari stan od 35 kvadrata TRAŽI 130.000 evra!
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Nije retka situacija da se stanovi prodaju po zaista neverovatno visokim cenama, a poslednji u nizu primera šokirao je i nasmejao korisnike društvenih mreža.

Naime, na Twitteru je objavljena fotografija oglasa u kome vlasnik stana od 35 kvadrata u beogradskom naselju Banovo brdo za svoju nekretninu od kupaca traži - 130.000 evra!

Oglas je zalepljen na banderi, a u njemu se navodi da je stan potpuno renoviran, da poseduje čak dve terase i da se nalazi na četvrtom spratu zgrade koja poseduje lift. Takođe, istaknuto je da se nekretnina nalazi u blizini doma zdravlja, pijace, velikog parka i autobuske stanice.

I ništa ne bi bilo sporno da vlasnik, prema mišljenu tviteraša, stan na Banovom brdu nije precenio! On za kvadrat traži čak 3.714 evra, što je preveliki iznos za taj deo grada.

Ako ste zbog visoke cene pomislili da je u pitanju zgrada novijeg datuma, grdno ste se prevarili, jer je u oglasu jasno naznačeno da se nekretnina nalazi u zgradi koja je stara gradnja.

Veoma brzo ovaj oglas proširio se na društvenim mrežama, a reakcije su bile burne.

"Da nije greškom dodao jedinicu ispred?", "Ima zlatnu WC šolju i kadu", "To se zove optimizam. I alavost. Može samo da mašta. Da smanji cenu za 3,5x pa da i bude. Prodavac može za bilo koju robu da traži koliko hoće. Pravo pitanje je ima li kupca. Za ovo - nema. Zato i lepi po banderama, ljakse i cicija. Loš čovek se odmah prepoznaje. Eto primera", "Čini mi se da je u cenu uračunao i tu pijacu, park, dom zdravlja i sve ostalo u blizini" - samo su neki od njih.

 


 

 

Ostavite komentar