Vesti > Beograd

Predivna slika sa Terazija: Najmlađi i NAJSLAĐI u trci na BEOGRADSKOJ ROLERIJADI

U centru prestonice održale su se trke na trotinetima, rolerima i biciklima

Izvor: K1info/Tanjug

30/09/2023 > 15:47

podeli vest:

Predivna slika sa Terazija: Najmlađi i NAJSLAĐI u trci na BEOGRADSKOJ ROLERIJADI
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Tradicionalna porodična manifestacija "Rolerijada plus 2023", na kojoj su najmlađi sugrađani učestvovali u trkama na trotinetima, rolerima i biciklima, održana je danas u centru Beograda.

Zamenica gradonačelnika Beograda Vesna Vidović svečano je na Terazijama otvorila manifestaciju navodeći da je lepo što joj prisustvuje toliko dece, najmađih Beograđana. Vidović je istakla da je Rolerijada postala tradicionalna manifestacija, kao i da je vremenom prerasla u pravi porodični praznik na centralnim ulicama Beograda.

- Danas šaljemo zaista divnu sliku sa Terazija. Rolerijada je između ostalog i takmičarska manifestacija pa je jedan od ciljeva formiranje takmičarskog duha kod dece - rekla je ona.

Ona je poručila da je svaki učesnik Rolerijade pobednik.

- Želim da naglasim da je Grad Beograd uvek tu za naše najmlađe, briga za njih je uvek prioritet i tako će biti i u budućnosti - rekla je Vidović, a saopšteno iz Gradske uprave.

Ukupno je održano devet trka, a najveće interesovanje izazvale su masovne trke na rolerima i trotinetima. Manifestacija je bila podeljena u četiri zone - "London", Trg Nikole Pašića, Terazije i Andrićev venac.

Ostavite komentar