Vesti > Beograd

Revija OLDTAJMERA na Zvezdari: Opština NAGRAĐUJE onog ko napravi najlepši SELFI SA AUTOMOBILOM

Fotografije treba poslati na mejl info@zvezdara.org.rs do petka, 29. septembra

Izvor: K1info

23/09/2023 > 16:23

podeli vest:

Revija OLDTAJMERA na Zvezdari: Opština NAGRAĐUJE onog ko napravi najlepši SELFI SA AUTOMOBILOM
Foto: press promo


Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je, sa saradnicima, obišao skup oldtajmera koji je, u organizaciji Udruženja oldtajmera Srbije, Mladenovac-Rajkovac i GO Zvezdara, održan na platou ispred Opštine.

Vladan Jeremić je zahvalio Udruženju oldtajmera Srbije na organizaciji još jedne uspešne izložbe retkih automobila, jer je ovo nova prilika da posetioci na jednom mesti vide četvorotočkaše koji su nekada bili na našim ulicama, a sada govore o entuzijazmu svojih vlasnika koji ih dobro održavaju kako bi i dalje podsećali na neka prošla vremena i bili sačuvani od zaborava.

- Gradska opština Zvezdara svake godine dva ili tri puta organizuje ovakve manifestacije koje se realizuju sa različitim udruženjima oldtajmera i na taj način veliki broj zainteresovanih građana ima priliku da na jednom mestu vidi vozila od kojih su mnoga nekada, kako se govorilo, bila „naši ljubimci na četiri točka - rekao je Jeremić.

On je istakao da je ovom prilikom Gradska opština Zvezdara odlučila da nagradi najlepši selfi ili fotografiju sa ove izložbe oldtajmera, a da fotografije treba poslati na mejl info@zvezdara.org.rs do petka, 29. septembra, jer će proglašenje najlepših fotografija i uručenje poklona pobednicima biti održano na Svečanoj akademiji povodom Dana opštine Zvezdara, 16.oktobra.

Na ovoj izložbi retkih automobila izloženo je više od 20 automobila, među kojima su različiti modeli mercedesa, BMV-a, Zastave i drugi, a posetioci su imali priliku i da uživaju i u izgledu  raritetnog motorcika Honda gold ving iz 1961. godine, dok je kuriozitet revije fića iz kultnog filma „Nacionalna klasa“.

Reviji oldtajmera ispred Opštine Zvezdara priključio se i klub kolekcionara modela automobila, vozova i aviona "Mint", a ovom prikom održana je i izložba kataloga i časopisa o automobilima.

Ostavite komentar