Vesti > Beograd

Novo lice SARAJEVSKE: Kompletno će biti obnovljen ASFALT i TROTOARI, a to je bilo stvarno URGENTNO

Radovi se izvode na potezu od Drinske do zone raskrsnice sa Nemanjinom ulicom

Izvor: K1info/Tanjug

21/09/2023 > 12:39

podeli vest:

Novo lice SARAJEVSKE: Kompletno će biti obnovljen ASFALT i TROTOARI, a to je bilo stvarno URGENTNO
Foto: Tanjug/Gradska opština Savski Venac


Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović obišao je danas radove na rekonstrukciji Sarajevske ulice, u sklopu kojih će biti kompletno obnovljen asfalt i trotoari, i to na potezu od Drinske do zone raskrsnice sa Nemanjinom ulicom.

Vidović je istakao da je Sarajevska ulica bila jedna od urgentnijih za uređenje i zahvalio se javno komunalnim preduzećima, jer su pozitivno reagovali na molbu opštine da što pre otpočnu radovi u ovoj ulici, saopšteno je iz Gradske opštine Savski venac.

- Rekonstrukcija Sarajevske ulice rezultat je zajedničke inicijative opštine i građana, ali i dobre saradnje sa nadležnim gradskim preduzećima i rukovodstvom grada koje ima sluha za potrebe građana Savskog venca. Pored novog asfalta, biće obnovljeni i trotoari, što je važna vest za stanovnike Sarajevske ulice koji su nam na taj problem ukazivali - rekao je Vidović.

On je naglasio da se realizacijom ovakvih projekta rešavaju višegodišnji problemi i podiže kvalitet života građana i dodao da su prethodnih godina uložena velika sredstva u obnovu i uređenje ulica na Savskom vencu, a rezultat je više od 35 rekonstruisanih ulica i 15 unutarblokovskih saobraćajnica.

Tokom obilaska, Vidović je zajedno sa direktorom  JP "Putevi Beograda" Aleksandrom Milentijevićem i predstavnicima JKP "Beograd puta" i JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" razgovarao sa građanima i radnicima o započetim radovima na ovom lokalitetu.

 

Ostavite komentar