Vesti > Beograd

Obustavljen SAOBRAĆAJ u Beogradu zbog svečane PROMOCIJE kadeta: Evo iz kojih ULICA morate IZMESTITI automobile

Zbog poštovanja bezbednosnih protokola i potreba organizacije manifestacije, nije dozvoljeno parkiranje u zoni održavanja promocije

Izvor: K1info/Tanjug

08/09/2023 > 19:09

podeli vest:

Obustavljen SAOBRAĆAJ u Beogradu zbog svečane PROMOCIJE kadeta: Evo iz kojih ULICA morate IZMESTITI automobile
Foto: Beoinfo


Večeras do 20 časova, kao i sutra od 8 do 14.30 časova biće obustavljen saobraćaj u centralnim gradskim ulicama zbog manifestacije Svečanost promocije kadeta Vojske Srbije 2023, saopštio je Beoinfo.

Kako se navodi, saobraćaj je obustavljen u ulicama: Trg Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovskoj (u delu od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra), Bulevaru kralja Aleksandra (u delu od Beogradske do ulice kneza Miloša), Kneza Miloša (u delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra), Dečanskoj (u delu od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića), Resavskoj (u delu od Krunske ulice do Bulevara kralja Aleksandra) i Vlajkovićevoj (u delu od Trga Nikole Pašića do ulice majke Jevrosime).

Takođe, zbog poštovanja bezbednosnih protokola i potreba organizacije manifestacije, nije dozvoljeno parkiranje u zoni održavanja promocije kadeta Vojske Srbije.

Iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju, apeluju na sugrađane da u tom periodu izmeste svoja vozila iz te zone.

Kako se navodi, parkiranje u navedenom periodu neće biti moguće u Vlajkovićevoj (od Kosovske do Dečanske) i Kosovskoj ulici (od Vlajkovićeve do Palmotićeve), kao i na Trgu Nikole Pašića (od Dragoslava Jovanovića do Terazija), kao i na parkingu kod Doma Narodne skupštine (ka Vlajkovićevoj ulici).

Ukoliko vlasnici ne izmeste svoja vozila iz naznačenih ulica, ona će biti uklonjena.
 

Ostavite komentar