Vesti > Beograd

Bili smo u "ZEMLJI FANZAIJE" i - "PREVRNULI" se od SREĆE

Naopake fotografije u kutku Muzeja Iluzija, društvene "XXL" igre, šah i još mnogo toga... sve smo isprobali

Izvor: K1info

27/05/2023 > 15:00

podeli vest:

Bili smo u "ZEMLJI FANZAIJE" i - "PREVRNULI" se od SREĆE
Foto: Privatna arhiva


Mašta može svašta, a svet bajki I fantazija premešten je i na javu.

U tržnom centru Ada Mall, na platou trećeg sprata još večeras I sutra od 18 časova možete doživeti pravu nezaboravnu avanturu u kojoj možete da sretnete vile I čarobnjake.

Da sve bude intresantnije, moguće je i da napravite naopake fotografije u kutku Muzeja Iluzija, ali pre toga poželjno je da najmlađi imaju obojeno lice Ili da im animatori naslikaju zabavnu, naravno, lažnu tetovažu.

Ljubitelji društvenih igara mogu do mile volje da se nadmeću I to u specijalnom XXL formatu, a najambiciozniji mogu da provere svoje znalačko umeće u šahu protiv velemajstora šahovskog kluba "Kralj" sa Čukarice.

Najbolji izazivač, kao nagradu za šah-mat, osvojiće šahovsku tablu inspirisanu motivima legendarnog Hari Potera.

Starija deca koja obožavaju Virtuelnu stvarnost, imaju mogućnost da istraže maestralne divljine u kojima opasni zmajevi vrebaju iza svakog ćoška I da ih naravno pobede.

Pravi  srećnici, mogu da osvoje i sjajne nagrade - besplatne ulaznice za Kuću strave, CineStar bioskop ili sjajne edicije fantazije iz Vulkan knjižare.

Dok deca uživaju na svoj način, tate i mame mogu da testiraju svoju neustrašivost u Kući strave. Savet je da je ne shvatite olakim zadatkom.Budite hrabri, čik, ako smete!

 

Ostavite komentar