Vesti > Beograd

Bahatost, nivo MAX: Usred Beograda kolima DIVLJAO, SNIMAO SE I VREĐAO POLICIJU, da li će NEKO DA REAGUJE?

Momak je u skupocenom automobili vozio daleko iznad ograničenja, sve vreme naglo ubrzavao i kočio i sve vreme psovao policiju

Izvor: K1info

26/03/2023 > 14:37

podeli vest:

Bahatost, nivo MAX: Usred Beograda kolima DIVLJAO, SNIMAO SE I VREĐAO POLICIJU, da li će NEKO DA REAGUJE?
Foto: Pixabay.com


Bahata i brza vožnja u Srbiji, nažalost, poslednjih godina postaje mera popularnoszi na društvenim mrežama.

Da stvar bude gora, mladi ne samo da ne razmišljaju o posledicama brze vožnje i svom životu, ali i životima svih koji ima se nađu na putu, već sve češće takvu vožnju snimaju, a zatim i objavljuju na društvenim mrežama. 

Iako su ovi, za mnoge uznemirujući, video snimci postali svakodnevica u našoj zemlji, jedan od njih danas se izdvojio, postao viralan i izazvao gnev građana.

Upozoravamo čitaoce da se u snimku čuju brojne uvrede i psovke upućene policiji.

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se momak u "besnim" kolima koji kroz centar Beograda vozi daleko, daleko iznad ograničenja, sve vreme naglo ubrzavajući i kočeći, preticao je automobile. Kao da to nije dovoljno, na snimku se jasno čuje kako poziva policiju da ga zaustavi "ako može".

- Nek dođu sa rotacijom da me jure. Evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom - čuje se kako mladić govori.

Kako prenose domaći mediji, za volanom se nalazi poznati TikToker kome ovo nije prvi put da se snima u skupocenim kolima dok divljački vozi kroz Beograd.

Na ovu priču na društvenoj mreži Twitter ukazao je predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović koji je pozvao srpski policiju da stane na put ovakvom bahaćenju.

Uređen sistem ne trpi ovakve ispade pojedinaca. Pozivam MUP i pravosuđe da reaguju i pokažu da niko nije iznad zakona - napisao je on uz snimak.

 

 

 

 

Ostavite komentar