Vesti > Beograd

OVO NIJE BILO TAKO TEŠKO, a sad da vidimo KAZNU: Policija PRONAŠLA ženu koja se Audijem bahatila po Novom Beogradu

Posle snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama i pisanja K1info policija reagovala na bahatu vožnju

Izvor: K1info

05/01/2023 > 20:01

podeli vest:

OVO NIJE BILO TAKO TEŠKO, a sad da vidimo KAZNU: Policija PRONAŠLA ženu koja se Audijem bahatila po Novom Beogradu
Foto: Twitter screenshot


Snimak bahate vožnje koji je 30. decembra podeljen na društvenim mrežama, na kome se vidi kako devojka u Audiju mrtva hladna vozi preko trotoara, a potom i preko zelene površine u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, šokirao je javnost, ali prekršaj nije prošao nekažnjeno. 

I tada je bilo jasno da je ova žena želela da izbegne gužvu koja se stvorila, pa je obišla celu kolonu tako što je odlučila da svoj automobil provoza po trotoaru.

Kamera je snimila ovaj događaj, a kako se na snimku vide tablice vozila, a vidi se i vozač, nadležne institucije su reagovale. Naime, kako K1info nezvanično saznaje, vozač je identifikovan i njemu je napisana prekršajna prijava. Ova činjenica može da nas uteši i da ukaže da ipak ne može svako da radi šta želi, a svakako upozorava da saobraćajni propisi moraju da se poštuju.

Da stvar bude gora, očevici kažu da je u trenutku bahate vožnje na trotoaru bilo pešaka i ljudi sa decom koji nisu mogli da veruju šta se dešava, dok iza njih trubi Audi kako bi se sklonili da prođe.

Posle objavljivanja ovog snimka društvene mreže su se usijale. Najveći broj tviteraša je bio besan i tražio je žestoku kaznu za bahatog vozača, ali bilo je i malobrojnih koji su pokušavali da odbrane ženu, pretpostavkom da je imala neki hitan slučaj.

U medijima se pojavila i informacija da se radi o poznatoj nutricionistkinji koja je sarađivala sa najvećim zvezdama srpske estrade.

 

 

 

Ostavite komentar