Vesti > Beograd

Na prodaju OSTAVA, CENA prava SITNICA: Više od 10.000 EVRA za 9 KVADRATA u Beogradu

Kako je u oglasu naveo vlasnik, nadogradonjom se može napraviti prostor za stanovanje

Izvor: K1info/telegraf.rs

25/12/2022 > 14:30

podeli vest:

Na prodaju OSTAVA, CENA prava SITNICA: Više od 10.000 EVRA za 9 KVADRATA u Beogradu
Foto: Pixabay.com


Cena nekretnina u Srbiji, a naročito u prestonici je enormno visoka. A kada se pogleda šta je sve na prodaju, može se reći, da su neki objekti i precenjeni.

Naime, nedavno je na jednom domaćem sajtu za oglašavanje nekretnina osvanuo oglas uz opis: "Prilika za kupovinu ostave. Nalazi se u dvorištu kuće".

Svakom ko pogleda oglas prvo što zapadne za oko jeste sam izgled ostave koja nikako nije u "sjajnom stanju", a druga stvar je cena. Vlasnik traži čak 10.600 evra za objekat smešten na Zvezdari, u naselju Slavujev venac.

Kao tip nekretnine, navode da je u pitanju kuća i da je objekat uknjižen i ima 9 kvadrata. To znači da je cena po kvadratu 1.178 evra.

- Postoji mogućnost da se napravi stambeni prostor nadgradnjom. U suprotnom, može se koristiti kao ostava. Ne postoji mogućnost za garažu - dodaje se dalje u oglasu.

Foto: screenshot/Halo oglasi

Ostava koja košta 10.600 evra

Činjenica je da cene nekretnina divljaju mesecima unazad u celoj zemlji, a posebno u Beogradu i Novom Sadu, koji umnogome prati prestonicu po visokim cenama.

Rusi su prestali da dolaze u tako velikom broju kao pre, tako da se očekuje pada cena nekretnina, bilo da je reč o izdavanju ili prodaji.

 

 

 

Ostavite komentar