FOTOGRAFIJE BELIVUKOVE TAJNE SOBE U RITOPEKU Na suđenju prikazana i mašina kojom su mleli ljudsko meso!
Pripadnici ove grupe optuženi su za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje
24.11.2025
HronikaUKINUT PRITVOR DVOJICI PRIPADNIKA BELIVUKOVOG KLANA! Ispitan i policajac, a evo kada se suđenje nastavlja
Slavko Pavlović je bio prisutan kada je pronađena skrivena prostorija u kući u Ritopeku
27.12.2024
HronikaNAPETO U SUDNICI: BELIVUK tvrdi da su dokazi FOTOŠOPIRANI I MONTIRANI, nije želeo da odgovara na pitanja sudije...
Veljko Belivuk se danas branio pred sudom
09.09.2024
SrbijaU nastavku SUĐENJA Belivukovoj grupi OPTUŽENI ISPITIVALI druga ubijenog Mihajlovića
Advokat Tomić, branilac drugooptuženog Miljkovića, zahtevao je izuzeće postupajuće predsednice sudskog veća i drugo dvoje sudija
02.11.2023
HronikaDanas svedoči JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA Belivukovog klana: ŽELIM DA ZABORAVIM ta 3 dana na STADIONU PARTIZANA
Tukli su me i silovali sanima samo zato što sam hteo da napravim selfi na stadionu, ispričao je ranije svedok I.S.
18.09.2023
HronikaSPASAO sam ti ŽIVOT u Ritopeku: Otkrivaju se strašni DOGAĐAJI na suđenju Belivukovoj ekipi
Da li osećaš bar malo zahvalnosti, ti meni Miloše duguješ život, da li si mi ti nešto kupio zbog toga - upitao je Lalić
30.01.2023
HronikaOkrivljeni svedok Srđan Lalić: Belivukov klan planirao LIKVIDACIJU Vučića
Pripadnici Belivukove i Miljkovićeve grupe kao najveću pretnju za sebe videli predsednika Srbije Aleksandra Vučića
08.11.2022
Hronika"Nisam ja DIJANA iz komunikacije Belivuka i Vučkovića": Suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP
Bivša državna sekretarka MUP u Specijalnom sudu prozvala ministra
05.09.2022
Hronika