"VIDEO SAM MNOGO KRVI" Svedoci pucnjave u šoku! Švedske bolnice prazne sobe, strahuje se da će biti još žrtava (FOTO)
Desetine policijskih automobila i kola hitne pomoći stigli su u okrug Vastagu
04.02.2025
SvetDANAS NASTAVAK SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU Biće novih svedočenja
Trebalo bi da svedoče Jelenina tetka Ljubica Marković, njena drugarica Zorica Gemović i kuma Zorana Marjanovića Nora Karleuša Rakić.
29.01.2025
HronikaORILO SE: "Zapamti me, ubio si mi dva brata!" Incident na suđenju UROŠU BLAŽIĆU!
Advokat Nebojša Perović istakao je da se Blažić nedolično ponašao
21.10.2024
HronikaSvedok izneo ŠOKANTNE DETALJE na suđenju MASOVNOM UBICI: "Kod BLAŽIĆA se uvek pucalo kao da je rat"
Svedok je nekadašnji kolega takođe optuženog, Uroševog oca, Radiše Blažića
27.09.2024
HronikaPREKINUTO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Njegov advokat se prepirao sa sudijom, pa zatražio ODLAGANJE
Suđenje je ubrzo posle jednog svedočenja prekinuto. Evo šta se danas dešavalo u sudnici...
20.09.2024
SrbijaSuđenje Belivuku ZATVORENO ZA JAVNOST! Na sudu ISPITUJU SVEDOKA koji je bio ZLOSTAVLJAN I SILOVAN
Pripadnici ove grupe se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje
14.12.2023
HronikaIvanka Tramp počela SVEDOČENJE u parnici protiv SVOG OCA Donalda
Presuda da Ivanka mora da svedoči doneta je više nedelja nakon početka suđenja po tužbi državnog tužioca Njujorka Letiše Džejms
08.11.2023
SvetDanas svedoči JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA Belivukovog klana: ŽELIM DA ZABORAVIM ta 3 dana na STADIONU PARTIZANA
Tukli su me i silovali sanima samo zato što sam hteo da napravim selfi na stadionu, ispričao je ranije svedok I.S.
18.09.2023
HronikaDa KAŽE nešto i VOĐA terorista: ADVOKAT zatražio da KURTI bude SVEDOK odbrane Dragiše MILENKOVIĆA
Vasićevog branjenika su uhapsili pripadnici terorističkih jedinica takozvane specijalne policije 21. juna u njegovoj kući
10.08.2023
SrbijaPAD malog AVIONA uznemirio čitav BEOGRAD: Svedok NESREĆE govorio o TRAGEDIJI
Čovek je naveo i da je u pitanju bila mala letelica sa dva sedišta
10.08.2023
SrbijaVažan SVEDOK: Majk Pens dobio SUDSKI POZIV da svedoči u ISTRAZI Trampu
Sudski poziv označava važnu prekretnicu u dvogodišnjoj krivičnoj istrazi Ministarstva pravde
10.02.2023
SvetSvedok ISTORIJE, mesto za POLJUPCE, SIMBOL BEOGRADA - Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju
Pobednička fotografija je delo autoraa Andreja Manojlovića
10.12.2022
SrbijaČovek koga VREDI POSLUŠATI: Ova 4 romana vam preporučuje - KVENTIN TARANTINO
Kad Tarantino kaže da su dobri...
03.10.2022
KnjigeOPSADNO STANJE u Specijalnom sudu: Okrivljeni BELIVUK i svedok LALIĆ prvi put OČI U OČI
Članovi Belivukovog klana stigli su u Specijalni sud, Lalić i još dva svedoka dovezeni sa skrivene lokacije
05.09.2022
Hronika