KOŠARKAŠKA ELITA NA KOMEMORACIJI PRAJI Emotivni govori Vujoševića i Čovića: "Otišao je jedan od najboljih..." (FOTO)
Dalipagić će biti sahranjen danas u 13.15 sati na Novom groblju u Beogradu
28.01.2025
Sudbine"OTIŠAO JE ČOVEK KOJI JE OSVOJIO SVE ŠTO SE MOGLO OSVOJITI": KSS se oglasio povom smrti Dražena Dalipagića!
Košarkaški savez Srbije oglasio se povodom smrti velikana srpske košarke, Dražena Dalipagića.
25.01.2025
KošarkaKUP RADIVOJA KORAĆA 2025. U NIŠU Tradicija se nastavlja! (FOTO)
Na završnom turniru Kupa Radivoj Korać u Nišu igraće Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Borac, Spartak, Vojvodina i Dunav
22.01.2025
KošarkaKUP RADIVOJA KORAĆA SE VRAĆA U NIŠ: Evo kada se održava!
Novi Upravni odbor dobio je na uvid revizorski izveštaj poslovanja KSS
27.12.2024
KošarkaJA ĆU DULETU DA KUPIM KARTE Ostoja Mijailović nikad iskreniji - dao odgovore na pitanja koja sve zanimaju
Prvi čovek crno-belih dotakao se novih Partizanovih pojačanja, odnosa sa Zvezdom, ali i Duška Vujoševića
14.12.2024
KošarkaOČEKIVANO NAJBOLJI: KSS dodelio priznanja za najbolje u 2024. godini!
KSS je dodelio godišnje nagrade za najbolje košarkaše i košarkašice u 2024. godini.
12.12.2024
KošarkaČOVIĆ POZVAO VUJOŠEVIĆA U KSS Evo šta kaže Pešić na to (VIDEO)
Vujošević i Čović prvi put su posle deset godina bili zajedno u jednoj emisiji, a tema je bilo mnogo.
12.12.2024
KošarkaKARTA ZA EVROPSKO PRVENSTVO NA STOLU: Ovo su Pešićeve uzdanice protiv Danske za večeras
Utakmica četvrtog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće se u hali "Aleksandar Nikolić"
24.11.2024
KošarkaČOVIĆ ZAGRMEO ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA: Evo šta je rekao o suđenju u Evroligi!
On ističe da ne zna kakav bi predlog dao klubovima za rešenje ovog problema
31.10.2024
KošarkaSVETISLAV PEŠIĆ NIKAD ISKRENIJI: Više ne živim od košarke, ali ja živim za košarku!
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić osvrnuo se na razne aspekte svoje karijere u intervjuu koji je dao za NIN.
30.10.2024
KošarkaČović izdvojio JEDNU stvar kao PRIORITET Košarkaškog saveza Srbije!
Novi predsednik KSS Nebojša Čović govorio je danas za medije o planovima i prioritetima,
24.10.2024
KošarkaSADA I ZVANIČNO! Pešić ostaje selektor: "Nadam se da sam ispunio želju igrača"
Pešić je sa KSS potpisao ugovor do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje
20.10.2024
KošarkaČović: Pičali smo sa Pešićem, nadamo se kontinuitetu! Ja sam za domaću profesionalnu ligu!
Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije dotakao se odmah i odnosa sa klupskom košarkom
02.10.2024
KošarkaOŠTAR ODGOVOR OSTOJE MIJAILOVIĆA: Evo šta je rekao na izbor Nebojše Čovića za predsednika KSS!
Partizan se oglasio o Čoviću u KSS-u
01.10.2024
KošarkaZVANIČNO! Nebojša Čović je novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije
On je na mestu predsednika KSS zamenio Predraga Danilovića
01.10.2024
KošarkaNEBOJŠA ČOVIĆ favorit za predsednika KSS
Skupštine o povlačenju, a četiri dana kasnije učinio je to i usmeno.
24.09.2024
Košarka