ČUVENOJ VODITELJKI DIJAGNOSTIKOVANA JEZIVA BOLEST!
Tim koji brine o čuvenoj voditeljki izneo je detalje njenog stanja u saopštenju za javnost
22.02.2024
CelebrityNikad nisam DRSKA BEZ RAZLOGA! Evo šta Jovana Joksimović SMATRA svojim NAJVEĆIM USPEHOM
Šta ona kaže o tome što su jutarnji programi gotovo na svim televizijama danas postali svojevrsni rijalitiji?
12.02.2024
CelebrityOlivera Kovačević OTVORENO o Evroviziji: Čekam LUKASA da DOKAŽE da sam NAMEŠTALA GLASOVE! A evo šta kaže o BRESKVICI
Pored pravnih izazova, Olivera Kovačević ističe važnost srpskog učešća u ovom prestižnom takmičenju
05.02.2024
DisplayJovana Joksimović još jednom zadala DOMAĆI MODNI zadatak: Zablistala u jutarnjem programu, istakla izvajane noge (FOTO)
Tu je i prepoznatljiv osmeh TV zvezde koji je njen zaštitni znak
01.02.2024
CelebrityOvako izgleda Jovana Joksimović nakon više sati programa uživo! "Zbog karijere žrtvujem privatni život!" (FOTO)
Svakog jutra gledaoci se bude uz jutarnji program "Uranak" koji je već godinama u vrhu gledanosti
17.01.2024
CelebritySanja Kužet u DRUGOM STANJU: Voditeljka čeka sina, a evo da li napušta "Zvezde Granda"
Voditeljka se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće
04.01.2024
CelebrityPre 17 godina se povukla sa malih ekrana: Evo GDE JE I ŠTA RADI nekadašnja VODITELJKA Grand show-a Tamara Raonić
Jedno od omiljenih TV lica '90-ih i s početka 2000-tih otkriva za "Prvi red" svoje putovanje u Šoubiznisu
04.12.2023
Prvi RedMilica Gacin povodom 30. ROĐENDANA popularnog SKOČKA: "Slagalica" dokazuje da su ljudi u SRBIJI PAMETNI
Voditeljka kaže da je tokom 30 godina emitovanja, u popularnom kvizu učestvovalo više od 10.000 takmičara
24.11.2023
DisplayMarija Kilibarda podelila fotografiju MAJKE i porukom sve RAZNEŽILA: Svaki roditelj bi bio PONOSAN da ovo pročita
Voditeljka je javnosti pokazala ko joj je najveći uzor
08.10.2023
CelebrityJovana Joksimović DVE godine trenira PADEL: Mnogi ne znaju šta je to, a ona BRILJIRA
Lepu voditeljku smo navikli da viđamo doteranu od glave do pete, a ovog puta je bila obučena u sportskom duhu
03.10.2023
CelebrityVODITELJKA dnevnika dobila NAPAD SMEHA: Pokušavala je da PROČITA VEST, ali...
Nikako nije mogla da pročita vest o samitu nemačkog kancelara Šolca zbog napada smeha
02.10.2023
ZANIMLJIVOSTIŽeljko i Jovana JOKSIMOVIĆ blistaju: Pokazali kako UŽIVAJU na moru, a za pevača kažu da je ISTI DŽORDŽ KLUNI
Fotografija iz restorana još jednom pokazala kolikom srećom zrači poznati par
18.08.2023
CelebritySanja Kužet u crvenom bikiniju: Podigla temperaturu do usijanja
Samo ona može ovako da me uslika. Moja sestra, poručila je voditeljka
18.07.2023
CelebrityZavirite u dom NATAŠE Pavlović: Moderna kuhinja, knjige i IGRAČKE na sve strane
Voditeljka je od 2008. u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojima ima dva sina
17.07.2023
CelebrityNina Seničar DRASTIČNO promenila imidž: Ovaj snimak je izazvao LAVINU KOMENTARA
Novosađanka je u skladnom braku sa američkim glumcem Džejom Eliotom sa kojim ima četvorodišnju ćerku Noru
19.06.2023
CelebrityAleksandra Gudelj o vaspitanju dece: Imam veliko POVERENJE u njih
Milijan je sad tinejdžer, ide u školu, a ima i dodatne aktivnosti, poput učenja engleskog i treninga, kaže voditeljka
28.05.2023
CelebrityVoditeljka o komplikacijama posle porođaja: SEDAM dana NISAM mogla da DODIRNEM BEBU
Anđela Đurašković je svog partnera Luku upoznala kada je imala 22 godine, a venčali su se 2022. godine
25.05.2023
CelebrityHteli su da me "nafiluju" sa kubikom: Kristina Radenković o ESTETSKIM KOREKCIJAMA
- Bolje da šest puta odem i stvavim toliko, nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo - iskrena je ona.
21.05.2023
CelebrityTelekom Srbija pokreće podkast TELCAST: Domaćin Minja Miletić
Gost prvog podkasta u petak, 19. maja, biće generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić
15.05.2023
Display