SVAKI DAN JE SVE TEŽI Deda Vukašina koji je povređen u nesreći u Novom Sadu o nepodnošljivoj strepnji
Vukašinu su amputirana oba stopala
11.11.2024
Hronika"DOSTA JE ISCRPLJENA, ALI HRABRIMO JE": Oglasio se muž Aleksandre Bursać, nakon što je ona operisana
Ja bih rekao da podrška partnera najviše znači jer znam koliko je meni značilo to što je ona bila uz mene kada sam ja bio operisan, dodao je
10.11.2024
BalkanOGLASILA SE PEVAČICA IZ BOLNICE: "Bilo je teško, ali se doktor lavovski borio"
Operisana Aleksandra Bursać, evo kako je sad
10.11.2024
CelebrityPEVAČICA HITNO OPERISANA! Aleksandra Bursać zabrinula fanove na društvenoj mreži (FOTO)
Govorila je o tome i na dan svadbe i konačno se posvetila zdravstvenom problemu!
09.11.2024
BalkanĐOKOVIĆ OPERISAN! Srđan morao pod nož, a ovo je razlog
Mediji pišu da je otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića operisan na ortopediji
08.11.2024
SrbijaVELIKI USPEH LEKARA INSTITUTA ZA MAJKU I DETE: Petogodišnjaka otrgli od smrti, pet sati trajala intervencija!
Spasen život petogodišnjeg deteta, i ujedno veliki profesionalni iskorak naših lekara
28.10.2024
SrbijaSRBIJA LIJE SUZE nakon ove ispovesti! Viktora su zadirkivali da KUPI NOGU NA KIOSKU, a sada su stigle LEPE VESTI (VIDEO)
Brat i sestra imali su nekoliko operacija nogu u Rusiji, ali bitka tek predstoji
27.10.2024
SrbijaUskoro se druži sa beogradskom publikom: Rade Šerbedžija OPERISAN, otkrio detalje (VIDEO)
Glumac se dobro oseća.
25.10.2024
BalkanČEDOMIRU JOVANOVIĆU uspešno operisana kičma, sad "uči" da hoda
Operaciju je izveo tim spinalnog hirurga Slaviše Zagorca
22.10.2024
SudbineČEDA JOVANOVIĆ U BOLNICI! Mora na tešku OPERACIJU, preti mu paraliza (FOTO)
Ponuđen mu je odlazak na operaciju u Minhen, ali je on tu mogućnost odbio jer ima apsolutno poverenje u sposobnost naših stručnjaka
22.10.2024
SrbijaSrbijo, pomozi! Predrag (38) prima transfuziju krvne plazme da bi preživeo - potrebno je 150.000 evra za transplantaciju
Naše malo može da spasi život!
16.10.2024
SrbijaBRAVO ZA NAŠE LEKARE SA "DEDINJA": Uspešno izvedena transplatacija srca, velika zahvalnost porodici donora!
Dobra okolnost je da su donor i pacijent bili podudarni po krvnoj grupi i starosnoj dobi
09.10.2024
VestiVELIKI PODVIG SRPSKIH LEKARA! Pogledajte kakva operacija je urađena u KCS!
Operacija je obavljena kod pacijenta (60) koristeći isključivo arterijske graftove
03.10.2024
SrbijaLAŽNI DOKTOR UBIO DEČAKA! Operisao ga po instrukcijama sa Jutjuba, pa ga ostavio da UMRE NA STEPENICAMA bolnice
Porodica je podnela žalbu lokalnoj policiji, optužujući lekara za nemar i nesavesno lečenje
10.09.2024
SvetMilić Vukašinović nakon infarkta ima problem sa nogom: Ne može da se operiše, postoji rizik da bude amputirana
Čuveni roker muči zdravstvene muke već mesecima
30.08.2024
BalkanPODVIG SRPSKIH LEKARA: Detetu od 3 godine ugradili stent, dečak se žalio majci na bolove u grudima!
Dečaku je konstatovana retka anomalija na srcu
02.08.2024
SrbijaLEGENDARNI IBRA savetovao NOLETA pred VIMBLDON! Evo šta je sve pomoglo ĐOKOVIĆU da se oporavi i pobedi!
Đoković pred start trećeg Grend slema u sezoni tražio pomoć od dugogodišnjeg prijatelja
03.07.2024
Tenis"Lepo je igrati bez bola"! Nole prvi put o OPERACIJI, a savet potražio i od Ibrahimovića, Frica...
Naš teniser je dobio veoma lak žreb na Vimbldonu, a u trening meču protiv Medvedeva je pokazao da može i lako da se kreće
29.06.2024
TenisVedrana Rudan boluje od opake bolesti, otkrila da je OPERISANA: "Ostala sam bez komada jetre"
Iznela je pohvale na račun lekara.
26.06.2024
Celebrity