SUSRET S NAŠIM NARODOM U RASINSKOM OKRUGU DAO MI JE DODATNU SNAGU DA ISTRAJEM Vučić se osvrnuo na nedelju za nama
"Ja ću nastaviti da se borim, da pokažemo ko smo i koliko možemo, bez obzira na sve prepreke", naveo je predsednik
02.02.2025
PolitikaMOĆNA VUČIĆEVA PORUKA: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima
Predsednik se oglasio nakon dvodnevne posete Rasinskom okrugu
01.02.2025
PolitikaVUČIĆ NA POSEBNOM MESTU ZAVRŠIO POSETU RASINSKOM OKRUGU Ova vinarija je poznata po vrhunskim vinima! (FOTO +VIDEO)
Tu vinariju je 2011. godine osnovao Radovan Đorđević, a kapacitet je od 35 do 40 hiljada litara godišnje
01.02.2025
PolitikaVUČIĆ SA PORODICOM SAVKOVIĆ KOJA IMA ČETVORO DECE Predsednik domaćinski - uz rakijicu saslušao meštane (VIDEO)
Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je posetu Rasinskom okrugu i stigao u Aleksandrovac
01.02.2025
SrbijaVUČIĆ SA GRAĐANIMA BRUSA Puna hala ovacijama dočekala predsednika! Najavljena nova ulaganja (VIDEO)
Predsednik je rekao da mnogi putevi dugo nisu rekonstruisani, pa je predložio nova rešenja. Naglasio je Srbija može da ide napred samo radom
01.02.2025
PolitikaVUČIĆ NASTAVLJA OBILAZAK RASINSKOG OKRUGA! Predsednik danas u Brusu i Aleksandrovcu
Prvog dana posete obišao je škole i fabrike u Ćićevcu, Varvarinu i Trsteniku i razgovarao s građanima o svakodnevnim problemima
01.02.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ U TRSTENIKU: Dok sam živ neću im dati prelaznu i ekspertsku vladu, biće samo jedna jedina srpska vlada
Veliki broj grđana ispunio je halu do poslednjeg mesta kako bi čuo govor predsednika Srbije
31.01.2025
PolitikaVUČIĆ SA MEŠTANIMA VARVARINA Stavite se malo u tuđe cipele, lako je biti protiv svega
Nakon razgovora sa građanima, predsednik je otišao u obilazak i fabrike nameštaja "Nameštaj Lika".
31.01.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ ZAPOČINJE DVODNEVNU POSETU RASINSKOM OKRUGU Razgovaraće sa narodom i predstaviće ideje Pokreta
Veoma važna poseta kako za predsednika, tako i za čitav Rasinski okrug
31.01.2025
PolitikaSAZNAJEMO! Vučić sutra kreće u dvodnevnu posetu ovom delu Srbije
Predsednik će obilaziti fabrike i razgovarati sa meštanima
30.01.2025
Politika