U FRANCUSKOJ STIČU PRAVU SLIKU O DEŠAVANJIMA NA KIM Gujon: Uz mnogo truda predstava o Srbiji se menja...
Na svega dva sata avionom od Pariza, u srcu Evrope, manastiri opasani bodljikavom žicom...
04.05.2025
PolitikaODBIO SAM DA KONKURIŠEM U USAID Šok izjava Arno Gujona: Nudili su mi veliki novac... (VIDEO)
Moj brat i ja smo i sa 19 godina znali da su sve te subvencije zapravo konopci kojima će oni nas vezati
11.02.2025
SrbijaZA MANJE OD GODINU DANA 113 NAPADA NA SRBE: Arno Gujon u strahu i za srpska kulturna dobra koja su meta Albanaca
Gujon je, kako je saopšteno iz Kancelarije, istakao da su te zgrade, spomenici, kao i ljudi u opasnosti.
02.12.2024
SrbijaGUJON O SITUACIJI NA KiM: Kurti pojačava pritisak na Srbe da bi skrenuo pažnju sa svojih političkih i drugih neuspeha
Tokom protekle dve godine, oko 14 odsto Srba izbeglo je sa severa Kosova, zbog sistematske represivne politike, naveo je Gujon.
30.11.2024
PolitikaNJIHOV RAD OSTAVIO JE TRAG NA ČOVEČANSTVO: Gujon u Italiji istakao doprinos srpskih naučnika svetu
Gujon je naveo da su mnogi u svetu čuli za naše velikane iz oblasti nauke, ali da malo ko zna da su oni zapravo srpskog porekla.
28.11.2024
SrbijaNASTAVLJA SE PROMOCIJA SRPSKE KULTURE U SVETU: Danci će danas videti Miroslavljevo Jevanđelje
Direktor Kancelarije za javnu i kulturunu diplomatiju Arno Gujon govorio je detaljima današnje izložbe u Kopenhagenu
26.11.2024
ArtGUJON POSLE IZJAVE AMERIČKOG GENERALA: Izjave Klarka duboko štetne za Srbiju, posebno za Srbe na KiM
Gujon je dalje naveo da su srpski hrišćani na KiM do danas ostali meta uznemiravanja i nasilja "u cilju njihovog konačnog iskorenjivanja"
15.11.2024
PolitikaGUJON POTPISAO SPORAZUM O SARADNJI sa italijanskom novinskom agencijom: "I to je borba za poboljšanje imidža Srbije..."
Potpisivanju sporazuma prisustvovalo je i italijanski ambasador u Srbiji Luka Gori
07.11.2024
SrbijaPogledajte MAPU NAPADA NA SRBE NA KOSOVU! Teror ALJBINA KURTIJA ispisao crne brojke (FOTO)
Gujon je zaključio da se zastrašivanje Srba dešava pod izgovorom "nametanja reda i zakona"
27.10.2024
SrbijaGujon reagovao na pisanje „Tajmsa“ zbog prenošenja nepostojeće izjave predsednika Vučića
On kaže da je predsednik Vučić više puta potvrdio posvećenost Srbije procesu evropskih integracija
25.10.2024
Politika