IMA POMAKA Marta Kos dala pozitivne prognoze: "Mislim da će Srbija uskoro moći da otvori Klaster 3"
Kos je istakla i da bi ova godina mogla da bude najuspešnija u poslednjih 10 godina kada se radi o proširenju EU
14.01.2025
PolitikaAMBASADORI EU POSTIGLI DOGOVOR O UPUĆIVANJU PISMA SRBIJI: Prvi korak ka otvaranju Klastera 3!
Prethodno Savet EU za opšte poslove mora da postigne konačan dogovor o ovom pitanju
16.12.2024
PolitikaĐURIĆ: IMAMO INFORMACIJE! Otkrivamo ko bi mogao večeras da stisne zeleno dugme za otvaranje Klastera 3
Đurić je istakao da je Srbija čvrsto na svom putu da postane članica EU - a treba ubediti 27 država
16.12.2024
PolitikaNOVI SASTANAK AMBASADORA ZEMALJA ČLANICA EU U ponedeljak nastavak rasprave o Klasteru 3
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u petak da očekuje otvaranje klastera 3 u januaru ili februaru...
15.12.2024
PolitikaSAVET EU PRIHVATA DA JE SRBIJA SPREMNA ZA KLASTER 3 Ipak neće da popuste, dva uslova su ključna
Sve zavisi od napretka naše zemlje u dve ključne oblasti.
14.12.2024
PolitikaBEZ DOGOVORA O KLASTERU 3 ZA SRBIJU Naša država je tehnički spremna, ali...
Srbija je poslednji put otvorila pregovaračka poglavlja sa EU u decembru 2021. godine.
13.12.2024
PolitikaKOMESARKA ZA PROŠIRENJE NA STRANI SRBIJE: "Želim da vidim otvaranje Klastera 3"
Evropska komisija želela bi da vidi otvaranje Klastera 3 u pregovorima EU sa Srbijom, naglasila je u Briselu nova komesarka za proširenje.
05.12.2024
PolitikaVUČIĆ OTKRIO KO JE BIO PROTIV OTVARANJA Klastera 3 u PREGOVORIMA SA EU: O tome će se još razgovarati sledeće sedmice...
Evo šta je tim povodom kazao predsednik Srbije Aleksandar Vučić
04.12.2024
PolitikaIMA LI NADE ZA KLASTER 3? Srbiji vezane ruke zbog Kosova
Kako će incident u selu Varage u opštini Zubin Potok, tokom kojeg je oštećen kanal Ibar-Lepenac uticati na evropsku budućnost Srbije
02.12.2024
Srbija"MI ĆEMO SVI SNOSITI ODGOVORNOST": Đurić poslao jasnu poruku Kurtiju i Evropi - Srbija će se boriti
"Mi jasno vidimo Srbiju kao jednan od motora ovog dela Evrope."
02.12.2024
SrbijaBRNABIĆ IZ RIMA: "Italija je stava da je Srbiji mesto u EU i pre 2030. godine" (VIDEO)
Brnabić je istakla da su iza nje i dobri sastanci sa Univerzitetom Luis.
13.11.2024
Politika