"OSTALI SU MI DUŽNI 600.000! VOZIO SAM IM MALINU" Osumnjičeni za ubistvo u Arilju otkrio motiv!
Ne seća se čina ubistva jer je bio pijan.
08.01.2025
Hronika"UBICA JE SA MOJIM MUŽEM PRE TRI DANA SEDEO U KAFANI" Bolna ispovest majke Predraga nastradalog u Arilju
"Ubio mi je prvo snaju, pa sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga", reči su kojima ispovest započinje majka Predraga N.
03.01.2025
HronikaOVO JE NAJTUŽNIJA UMRLICA U SRBIJI DANAS Sahrana bračnog para koji je ubijen u Arilju (FOTO)
Sahrana Ivane i Predraga koje je u centru grada uoči nove godine usmrtio Branko Pušica biće obavljena danas u na groblju u Latvica-Mala
03.01.2025
HronikaZAVRŠENA OBDUKCIJA MUŽA I ŽENE IZ ARILJA Stigli jezivi rezultati - jedna stvar i dalje misterija
Grad Arilje je kao grad duhova od zločina, svi su još u nevereci da su na takav način ostali bez dvoje mladih sugrađana
02.01.2025
HronikaOVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ARILJU: Branko 15 minuta pre zatvaranja kafića izrešetao supružnike!
Pre ubistva došlo je do svađe
01.01.2025
HronikaTRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM U PORODICI IZ ARILJA: Predragov otac ostao bez sestre, zeta i sina za godinu dana!
Prema nezvaničnim informacijama, ubica je prvo pucao u Predraga, a zatim u Ivanu
01.01.2025
Hronika"NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH POBIO": Šta je sve monstrum iz Arilja rekao prilikom hapšenja?
Pripadnici MUP nisu mogli da veruju šta čuju
01.01.2025
HronikaEVO KOLIKA KAZNA PRETI EGZEKUTORU IZ ARILJA Svirepo ubio Ivanu i Predraga i ostavio dvoje dece bez roditelja
U pitanju je dvostruko ubistvo, koje će najverovatnije biti okarakterisano kao teško ubistvo na svirep i podmukao način
01.01.2025
HronikaUBISTVO PREDRAGA I IVANE IZ ARILJA OBAVIJENO VELOM TAJNE Da li je ovo bio okidač za krvavi pir?
Otkriveno kakav je odnos ubica imao sa ubijenim bračnim parom
01.01.2025
HronikaTUGA ZAVILA ARILJE U CRNO Meštani van sebe od tragedije! Organizovali okupljanje zbog ubistva mladog bračnog para
U Arilju će sutra zbog ubistva biti proglašen Dan žalosti
01.01.2025
HronikaOVAKO JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Oglasila se policija iz Arilja!
Osumnjičenom će po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu biti određeno zadržavanje do 48 časova
31.12.2024
HronikaOVO JE BRAČNI PAR KOJI JE UBIJEN TOKOM PROSLAVE U ARILJU: Predrag se posvađao sa ubicom pre krvavog pira
Ubica je ubrzo uhapšen
31.12.2024
HronikaUMRLA I ŽENA RANJENA U PUCNJAVI U ARILJU: Radnik firme zapucao po bračnom paru, horor!
Nezvanično se saznaje da su Ivana i Predrag vlasnici hladnjače u blizini Arilja
31.12.2024
HronikaUHAPŠEN OUSMNJIČENI ZA UBISTVO U ARILJU: Pucao na bračni par, muškarac preminuo, ženi se bore za život!
Ivana N. je prebačena u užičku bolnicu u veoma teškom stanju
31.12.2024
HronikaMUŠKARAC UMRO, ŽENI SE BORE ZA ŽIVOT: Jezivi detalji pucnjave u kafiću u Arilju, osumnjičeni radio u firmi ubijenog!
Njegova supruga je teško ranjena
31.12.2024
HronikaKRVAVA NOVOGODIŠNJA NOĆ U ARILJU: Čula se pucnjava, ima povređenih!
Za sada nije poznato ko je na njih pucao, kao ni stepen povreda
31.12.2024
HronikaNezgoda kod Arilja: Vozač sleteo sa druma, ali imao je sreće...(FOTO)
Pogledajte kolika je šteta na vozilu.
20.10.2024
HronikaSTRAVIČAN SUDAR KOD ARILJA: Delovi automobila svuda po putu!
Velike gužve stvorile su se na ovoj deonici
17.08.2024
SrbijaDramatično u Arilju! Zbog JAKOG NEVREMENA proglašeno VANREDNO STANJE
Inspekcije opštine Arilje, prema rečima Maslara, ujutru će krenuti na teren kako bi se utvrdilo gde nastaju problemi
21.07.2024
Srbija