ZBOG "OCA" JE SMRŠAO 18 KILOGRAMA: Glumac (44) priznao kako je izdržao ovaj zadatak!
Kaže da je to uspeo zahvaljujući treneru, iako je bilo trenutaka kada se ulenji...
08.03.2025
BalkanMILOŠ BIKOVIĆ SLAVI ROĐENDAN! Glumac napunio 37 godina, a pre 15 ga je proslavila uloga koju njegov kolega nije želeo!
Ovaj filmski hit je izašao krajem 2010. godine, kada je Miloš Biković imao samo 22 godine.
13.01.2025
Balkan"ONA JE SKLONA ALKOHOLU I NE MOŽE DA SE UDA!" Glumica progovorila o ovoj ženi, pa se dotakla društvenog problema!
"Trče za nečim što misle da je nedosižno i važno..." kaže naša glumica
21.12.2024
PozorišteTihomir Stanić EMOTIVNO o ulozi u "Nobelovcu": Otkriva kako ga je serija povezala sa porodicom (VIDEO)
Glumac je govorio o porodici za našu emisiju.
18.10.2024
Prvi RedSnima se FILM o Jeleni Karleuši: Pevačica se oglasila, okrila EKSKLUZIVNE detalje
Igraće u filmu samu sebe?
07.05.2024
CelebrityHusa o ulozi u filmu "Nedelja": Publika će prepoznati emociju Džeja Ramadanovskog
Igra prijatelja Džeja u filmu koji će publika moći da pogleda već od 16. januara
10.01.2024
CelebrityJovan Jovanović OTKRIO DETALJE SA SNIMANJA filma "Čuvari formule": Morali smo mnogo da OSLABIMO
Njegova uloga osvojila je srca publike
31.10.2023
Film/SerijaAmerički glumac STIVEN MUR za Reflektor: Film "Heroji Halijarda" ZASLUŽUJE da se vidi na NETFLIKSU ili Huluu
On je primetio da se nalazimo u trenutku ljudske istorije kada je važno neke stvari raščistiti i da ovaj projekat upravo to radi
16.10.2023
Film/SerijaAnđelina Džoli uslikana u Parizu u FATALNOM izdanju: Snima novi film u kom glumi MARIJU KALAS
Glumici je u pauzama između snimanja društvo pravio devetnaestogodišnji sin Paks
15.10.2023
CelebrityBAĆA ima DIJAGNOZU: Miodrag Radonjić zbog uloge u "JUŽNOM VETRU" išao kod PSIHIJATRA
Popularni glumac pričao o potresnoj sceni u kupatilu dok se šiša na ćelavo
27.04.2023
CelebrityMarko Grabež: "Usekovanje" DUHOVITO, mračno i BIZARNO prikazuje realnu PORODICU
Scenario sam progutao u pola noći. Kad su mi poslali, sekund pauze nisam napravio, kaže glumac
01.02.2023
Film/SerijaBikovića je proslavio TIRKE, ali ta uloga NIJE bila NAMENJENA njemu
Vidi, ja hoću da ti dam Tirketa, ali mnogo si visok i pojma nemaš da igraš fudbal
09.01.2023
DisplayDenzel Vošington ODBIO ULOGU u kultnom filmu: Stvarno sam se ZEZNUO
Vošington je jednom prilikom za časopis Playboy otkrio kako se kaje što je odbio glavnu ulogu u filmu "Se7en" (Sedam) koju je dobio Bred Pit
08.12.2022
Film/SerijaZašto je Nataša Ninković ODBILA HOLIVUD i izabrala evropsku slavu
Slušala sam razna sujeverja oko "Magbeta", i uvek se govorilo da se ne pominje ime drame, nego kao "radimo onaj škotski komad"
07.12.2022
CelebrityKristina Riči: STIDIM SE uloge u "Casperu", iskreno - NISAM SE NI TRUDILA
Glumica je poznata po ulogama neobičnih likova s mračnom stranom, baš kao u filmu "Casper" iz 1995, koji joj nije na listi najdražih
20.08.2022
Film/SerijaKako je legendarni ser Alek Ginis razočarao fana "Ratova zvezda"
Od stotina uloga koje sam imao pamte me samo po onim svemirskim koještarijama, izjavio je jednom prilikom legendarni glumac
13.08.2022
Film/Serija