SUDAR JE BIO JEZIV, NIJE IM BILO SPASA: Užasni detalji nesreće kod Paraćina!
Put je zatvoren, a koriste se alternativni pravci
11.01.2025
Hronika"SAV SE TRESEM" Očevici o pucnjavi u centru Beograda usred bela dana, bilo je i dece samo nekoliko metara dalje
Prema rečima očevica, sve se dogodilo veoma brzo, a strah izbezumljenih posmatrača nije izostao
27.12.2024
HronikaOSTAO JE NEPOMIČAN DA LEŽI NA TRAVI Očevici stravičnog ubistva tinejdžera u Leskovcu opisali detalje užasa
Predrag Momčilović, direktor Centra za socijalni rad saopštio je da je A.I. bio u hraniteljskoj porodici godinama.
28.11.2024
HronikaŠTA SE OVO VIŠE DEŠAVA: Muškarac vozio u suprotnom smeru na autoputu Beograd - Niš, a onda izazvao nesreću!
Stanje učesnika udesa za sada nije poznato
14.11.2024
HronikaŽENA JE OSTAVILA DETE NA KLUPI, PA OTIŠLA DA KUPI KARTE: Niko ne zna šta je sa njim, očevici opisali jezivu scenu
Prema njihovim rečima, udar je bio strahovit i čuo se poput bombe
01.11.2024
HronikaOčevici u PANICI zbog POŽARA U VINČI! Buktinja se širi, vatrogasci na terenu: "PLAMEN se približava kućama" (VIDEO)
Požar je nastao kada se zapalilo suvo rastinje
02.09.2024
HronikaZašto uze moju decu, što ne uze mene: Otac bio svestan posle sudara i zapomagao, žena očevidac ispričala sve!
Odjeknulo je kao bomba, udarac je bio toliko jak da smo se svi zaprepastili, kaže jedan od očevidaca
19.08.2024
HronikaTri metra su me delila od smrti: Ovako su očevici ispričali kako je došlo do užasa u tržnom centru!
Jedan od radnika ispričao je da se konstrukcija urušila tri metra od njega
27.07.2024
Beograd