SLAVSKA MUZIČKA REVIJA NA K1 TV
Estradni umetnici su postali neplaćeni intelektualci. Sve češće se pojavljuju u ulogama komentatora, voditelja i kritičara.
20.12.2025
MOJA TELEVIZIJASVETSKI HIT OTPEVAN NA BALKANSKI NAČIN: Poslušajte kako zvuči "bosanska Adel" i oduševićete se njenom izvedbom (VIDEO)
Ne prestaje da oduševljava publiku širom regiona!
25.01.2025
BalkanUŽIVO U PROGRAMU VODITELJKA NIJE MOGLA DA SE OBUZDA OD SMEHA! Sve zbog soba bez zavesa: "Ja jedino da menjam tapete...."
Sve vreme se smejala, jedva je nastavila da vodi program...
25.01.2025
BalkanHIT VIDEO! Voditelj posle anestezije došao u uživo program, a onda se dogodilo čudo!
Ognjena Nestorovića ništa nije moglo da spreči da profesionalno obavi posao.
16.01.2025
BalkanBUDITE VEČERAS UZ K1: Najluđi doček Nove godine uz Ognjena, Tijanu i in3gantne goste (VIDEO)
Novogodišnji specijal "In3gantno" biće vam sjajna uvertira za najluđu noć.
31.12.2024
BalkanISKRENA BRESKVICA OTKRILA: Kako je znala da neće pobediti na Pesmi za Evroviziju: "Prvo je naišao kamion..."! (VIDEO)
Još se uvek pamti izbor za nacionalnog predstavnika kada je Breskvica završila na drugom mestu
09.12.2024
CelebrityZajedno u nove INTRIGANTNE POBEDE! Tijana i Ognjen otkrili su kakvo to TEMPERATURNO LUDILO spremaju ove sezone
Emisija „In3gantno“ još jedna je novina u programu K1 televizije.
03.09.2024
Celebrity"PRICA, da si živa, zdrava i SIJAJ ZAUVEK"! Ognjen Nestorović ČESTITAO svojoj koleginici ROĐENDAN u emisiji IN3GANTNO
Stari voditeljski tandem Tijana Prica i Ognjen Nestorović iz emisije u emisiju dovode ekskluzivne goste
02.07.2024
CelebrityKATARINA GRUJIĆ OTVORENO O AKTUELNIM TEMAMA, ali to nije sve! Gledajte emisiju IN3GANTNO NA K1
Voditeljski tandem Tijana Prica i Ognjen Nestorović iz emisije u emisiju dovode ekskluzivne goste koji govore nikad intrigantnije
05.06.2024
CelebrityStavljate me u vatru! Reakcija MAJE BEROVIĆ na pitanje o Ani i Raletu u emisiji IN3GANTNO je HIT na društvenim mrežama
Voditelj emisije, Ognjen Nestorović, je čuo da će jedan od Majinih saradnika na novom albumu biti hitmejker Goran Ratković Rale
19.05.2024
Celebrity