KOD ANĐELKE PRPIĆ SVE PRŠTI OD LUKSUZA Glumica pokazala kako je sredila stan (FOTO)
Mnogi su se oduševili tima kako su ona i njen sadašnji suprug sredili svoj dom
08.02.2025
BalkanOVAKO POZNATE LIČNOSTI PROSLAVLJAJU BOŽIĆ Nina Janković u krugu porodice, Anđelka Prpić je sve iznenadila
Božić u znaku ljubavi i mira slave mnoge poznate ličnosti u Srbiji
07.01.2025
CelebrityANĐELKA PRPIĆ DOZVOLJAVA SEBI DA SE PONAŠA KAKO HOĆE! "Imam pravo da ustanem iz emisije i odem jer ti mene ne poštuješ"
Ona je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom
22.12.2024
Celebrity"NASKAČEŠ NA KUMA!" Anđelka Prpić doživela veliku neprijatnost na ulici, sve obelodanila!
Glumica je govorila o nasilju.
03.12.2024
BalkanU DOMU ANĐELKE PRPIĆ SVE PRŠTI OD LJUBAVI! Jednom porukom raznežila je sve
"Lepo mi je u mom životu, u mojoj svakodnevici"
01.12.2024
CelebrityGRLI I LJUBI MUŽA: Anđelka Prpić proslavila 40. rođendan, zvanice morale da ispune jedan ZAHTEV (FOTO)
Glumica se emotivno objavom obratila svima koji su joj ulepšali slavlje.
25.10.2024
BalkanMiloš Biković u Prvom redu: Sin OVE glumice deli kadrove sa VELIKIM GLUMCIMA
Sin naše poznate glumice tumači ulogu glavnog junaka u ovoj priči.
02.10.2024
Prvi RedSIN ANĐELKE PRPIĆ - JAKŠA iz srca govorio o filmu "Bauk": Evo kako je on video NATO BOMBARDOVANJE
"Film "Bauk" prikazuje NATO bombardovanje iz perspektive dečaka Save"
06.09.2024
Film/SerijaDA LI BISTE JE PREPOZNALI? Marija Kilibarda šetala PIJACOM u OPUŠTENOM izdanju! Svi su gledali u JEDNO, a nije stomačić
Ova zajednička avantura voditeljke i glumice sve je nasmejala
24.08.2024
BalkanANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA DRAMU U LIFTU! Zaglavila se, a onda je i NESTALO STRUJE: "Ako padne..." (FOTO)
Glumica nije delovala uspaničeno, već se i duhovito našalila na račun situacije
21.08.2024
BalkanŠOK svadbe i RAZVODI u prošloj godini! Anđelka slavila na pijaci, Ivana OTPRATILA MUŽA
Nekome se posrećilo u 2023. godini, a neko je imao manje sreće
03.01.2024
CelebrityAnđelka se oglasila POSEBNIM POVODOM, pa objavila PORUKU koju treba SVE ŽENE da pročitaju: Moj život, moja pravila
Glumica je proslavila rođendan uz snažne reči koje je uputila sama sebi
24.10.2023
CelebrityAnđelka Prpić se tek PORODILA, a izgleda BOLJE nego ikad: Kratka CRVENA HALJINA pun pogodak
Glumica je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira, a pozitivni komentari samo pljušte
18.09.2023
CelebrityFOTKA Anđelke Prpić TRI nedelje POSLE POROĐAJA: Da li je realno da ima ovako DOBRU LINIJU?
Glumica se u trudnoći nije oglašavala za medije, ali je na društvenim mrežama neretko delila fotografije i pokazivala koliko uživa
23.06.2023
CelebrityPRVA fotka Anđelke Prpić posle POROĐAJA: Glumica ne skida OSMEH, a društvo joj pravi KOLEGINICA
Umetnica je svom partneru Marku rodila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Dariom Prpićem ima sina Jakšu
06.06.2023
CelebrityANĐELKA PRPIĆ donela na svet DEVOJČICU: Ime je pravo IZNENAĐENJE
Popularna glumica ima sina iz prvog braka
29.05.2023
CelebrityAnđelka Prpić objavila FOTKU IZ DETINJSTVA: Glumica pozira sa ocem, a JEDAN HIT DETALJ svi komentarišu
Poznata srpska glumica pokazala fanovima kako je izgledala kao devojčica
16.04.2023
CelebrityAnđelka na Javnom servisu otkrila EKSKLUZIVU iz PRIVATNOG ŽIVOTA
Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu - dobacio je Šarenac glumici
31.12.2022
DisplayANĐELKA PRPIĆ: Verovali ili ne, uspeli smo da snimimo ROMANTIČAN FILM
Premijera filma "Ala je lep ovaj svet" reditelja Filipa Čolovića, nastalog po tekstu Andreja Šepetkovskog, zakazana je za 22. septembar
21.09.2022
Film/Serija