PROČITAJTE CELO PISMO KOJE JE VUČIĆ POSLAO U REKTORAT Budućnost Srbije zavisi od sastanka u sredu
Očekujem da ćete se odazvati mom pozivu, koji je prvenstveno usmeren na dobrobit Univerziteta, studenata i profesora, kao i svih građana
03.02.2025
PolitikaBOSANCI NAPRAVILI HAOS U ZATVORU Već 10 dana štrajkuju glađu, traže pravo na svoje žene: "Dajte nam 3 sata da..."
Tri zatvorenika poslali su pismo u kojem traže ispunjenje tri zahteva, a jedan od njih je bolja hrana
30.01.2025
RegionŠTA JE BAJDEN PISAO TRAMPU?! Otkriven kompletan sadržaj pisma!
Tramp je otkrio da je dobio pismo od odlazećeg predsednika Bajdena
22.01.2025
SvetKURTIJEV REŽIM PREDUZEO NAJOPASNIJI POTEZ Srpska lista pisala međunarodnoj zajednici
Ovim pismom u koje je Tanjug imao uvid, Srpska lista traži od međunarodnih predstavnika na KiM da hitno reaguju
17.01.2025
SrbijaAMBASADORI EU POSTIGLI DOGOVOR O UPUĆIVANJU PISMA SRBIJI: Prvi korak ka otvaranju Klastera 3!
Prethodno Savet EU za opšte poslove mora da postigne konačan dogovor o ovom pitanju
16.12.2024
PolitikaKUD ĆEŠ BOLJE NEGO DA STRADAŠ ZA KOSOVO! Pismo utamničenih crnogorskih vojnika rasplakalo Srbe (FOTO)
Na Kosovu i Metohiju nedavno uhapšeni Rajko Krivokapić, Dragutin Lalatović i Marinko Jovanović u blizini manastira Dečani
05.12.2024
SrbijaVUČIĆ ODGOVORIO NA MARINIKINO PISMO: Kriminalce nećemo tražiti u Moroviću, među kokoškama koje nose jaja!
Vučić je rekao da nije video nikakvo pismo
14.11.2024
PolitikaPONOVO METAK ZA ROBERTA FICA! Na adresu slovačke vlade stiglo PISMO sa jezivim SADRŽAJEM!
Dodaje se da je pismo stiglo od nepoznatog pošiljaoca
25.09.2024
SvetOrban pisao privatno PISMO čelnicima EU, a ono procurelo u javnost! Da li će sada VOJNI SUKOB eskalirati?
Ovo nije prvi put da Orban ponavlja i prenosi Trampove političke stavove u vezi sa Ukrajinom
16.07.2024
PolitikaDanas je MEĐUNARODNI DAN MATERNJEG JEZIKA: Evo zašto je važno da pišemo na ĆIRILICI
Čuvajući svoj jezik, mi čuvamo istoriju, kulturu, tradiciju i identitet našeg naroda
21.02.2024
MozaikVučić sa AMBASADOROM KINE: Uručio sam PISMO za predsednika Sija o KOSOVU I METOHIJU
Tema sastanka i ubrzani razvoj bilateralnih odnosa dve zemlje
06.02.2024
PolitikaJelena Karleuša napisala pismo Deda Mrazu i sve bacila u rebus: Poželela je NOVU LJUBAV? (FOTO)
Zadovoljna je kakva joj je bila godina
29.12.2023
CelebritySAMO NAPRED, gospodine predsedniče! ORBAN poslao PISMO PODRŠKE Vučiću
Njegovi ekonomski rezultati su za priznanje, a slika Srbije u svetu je danas potpuno drugačija nego ranije, napisao je Orban
14.12.2023
PolitikaLazar Ristovski ODGOVORIO na PROGLAS kolega i "ELITE": Daću vam UPUTSTVA - ne dramite mnogo, POBEDIĆE VUČIĆ
On je ProGlasu poručio da su se nesvesno stavili na stranu gubitnika
07.11.2023
PolitikaCRVENO-BELI besni zbog raspodele TERMINA u hali: Partizan UZURPIRAO Arenu, a NE PLAĆA ZAKUP i POREZ Srbiji
Crvena zvezda se oglasila saopštenjem i očekuje hitno rešenje ovog problema
03.11.2023
KošarkaVarhelji PISAO Ani Brnabić: Vidim mnogo DOBRIH STVARI u predlozima MEDIJSKIH zakona
Podvukao je da ohrabruje Vladu Srbije da "ugrabi priliku" i završi do kraja ovaj proces
19.10.2023
PolitikaŽRTVA OBJAVILA PISMO za Rasela Brenda posle SILOVANJA: Okrenuo si mi um i telo NAGLAVAČKE, videla sam taj LUDAČKI POGLED
Ona je ustupila istrazi pismo koje je slavnom glumcu napisala 2012. godine
18.09.2023
CelebrityOBAMINO PISMO od pre 40 godina trese Ameriku: VODIM LJUBAV S MUŠKARCIMA SVAKI DAN, ali u mašti
Homoseksualzam je pokušaj da se udaljimo od sadašnjosti, možda odbijanje da se nastavi beskrajna farsa zemaljskog života, napisao Obama
13.08.2023
SvetTramp META ISTRAGE o upadu u KAPITOL: Primio sam PISMO od tužioca
On ima četiri dana da se prijavi poroti
18.07.2023
Svet