ROMANTIKA U HUMSKOJ! Italijanski brend ponovo sponzor dresova Partizana!
Prva Liga šampiona se u njihovim dresovima igrala u Humskoj ulici!
26.03.2025
FudbalMIJATOVIĆ OTKRIO NOVE DETALJE HAOSA U PARTIZANU: Evo koliko je ljudi dobilo otkaz
Dok Milka Forcan preuzima marketing, Mijatović ističe da se sve radi transparentno i odlučno.
01.12.2024
FudbalMALO IM DUG OD 60 MILIONA EVRA ŠTO SU OSTAVILI: Forcan otkrila da stara uprava Partizana i dalje radi protiv kluba
Zvuči neverovatno, ali Milka Forcan je na televiziji "Prva" otkrila da nekadašnji čelnici Partizana miniraju novoformiranu Radnu grupu.
25.11.2024
FudbalMILKA FORCAN O ULASKU U PARTIZAN: Svi su me pitali šta mi to treba u životu
Uz Mijatovića, Ljajića i Lazovića, i jedna žena bi trebalo da učestvuje u spasavanju Partizana, a to je Milka Forcan.
13.11.2024
FudbalOvakvu scenu u Humskoj nismo videli GODINAMA: Na tribinama PRAVA LUDNICA, evo ko je sve stigao na stadion (FOTO)
Ovaj susret je derbi kola, a ima i veliku simboliku
26.10.2024
FudbalMILKA FORCAN raspametila navijače Partizana: EVO ZAŠTO SAM UŠLA u radnu komisiju crno-belih!
Mnogi su se prethodnih dana, kada se saznalo da će ući u radnu komisiju, pitali zašto je to prihvatila
22.10.2024
FudbalZbog Partizana svi govore o MILKI FORCAN! Pogledajte njenu ĆERKU koja već ima SVOJ BIZNIS
Milka Forcan godinama je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena na biznis sceni Srbije. Mediji se danas bave njenom ćerkom
21.10.2024
BalkanNAJUTICAJNIJA POSLOVNA ŽENA stiže u PARTIZAN! Hoće li ovaj Ljajićev tim spasiti crno-bele?
Skupština Partizana počinje danas od 15 časova u Sportskom centru crno-belih u Zemunu
21.10.2024
FudbalĆerka Milke Forcan je ISTA MAMA: Jovana je uspešna PREDUZETNICA, a njenu LEPOTU porede sa HOLIVUDSKIM divama
Od mame je nasledila i lepotu i talenat za uspeh
05.09.2023
Celebrity