POTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: "Ja sam tu 55 godina i nisam doživela ovakvu tragediju"
U Srbiji je danas Dan žalosti zbog stradanja najmanje 14 osoba usled obrušavanja konstrukcije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
02.11.2024
HronikaNE ZNAM DA LI JE ŽIVA, JADNO MOJE DETE: Agonija Novosađanke, nema ni traga ni glasa od njene unuke!
Građani potreseni nakon strašne tragedije
01.11.2024
HronikaNOVOSAĐANKA došla u Beograd, pozvala OVU SLUŽBU, pa postala HIT na mrežama (VIDEO)
Mlada devojka pozvala je vatrogasce kako bi im prijavila manji požar koji je uočila kod Beton hale, međutim...
14.10.2024
(Ne)potrebno znanjeNOVOSANĐANKA ukrala više hiljada evra iz NOVČANIKA u KOZMETIČKOM SALONU: Policija odmah REAGOVALA
S. B. je zadržana do 48 sati, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak joj je odredio pritvor, u trajanju do 30 dana
18.12.2023
HronikaBES Novosađanke ZBOG SCENE iz marketa: Baka zbog 20 dinara MORALA da vrati jogurt, a onda OBRT
Nju je najviše razbesnela činjenica da se kasirka nije ponudila da ponudi starici jogurt bez obzira na to što nije imala novac
05.11.2023
SrbijaUHAPŠENA DEVOJKA koja je nožem usmrtila NOVOSAĐANINA (30)
O. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu
03.11.2023
HronikaMISTERIJA nestale Novosađanke: Porodica otkrila ZAŠTO JE DEVOJKA TE NOĆI BILA NA PLAŽI, potraga traje
Iva se pre dva dana vratila sa kruzera gde je dugo radila i žurka na Oficircu je bila prilika da se vidi i druži sa prijateljima
27.08.2023
SrbijaTermometar ODLEPIO: Novosađanka izmerila više od 60 stepeni u centru grada, da li je MOGUĆE?
Ovo je najtoplija nedelja od početka godine
18.07.2023
Srbija