MINISTAR GAŠIĆ ZA BOŽIĆNOM TRPEZOM Ručao sa sedmočlanom porodicom pripadnika Vojske Srbije (FOTO+VIDEO)
Ministar Gašić čestitao je Božić porodici Petrović i istakao da su deca i mladost najveće bogatstvo naše zemlje.
07.01.2025
SrbijaDEJAN PETROVIĆ MEŠA MALTER: Poznati Užičanin zasukao je rukave i počeo da se bavi ovim poslom!
Možda vam zvuči neverovatno, ali se čini da mu polazi za rukom i to!
28.12.2024
BalkanPOZNATI MUZIČAR IZ ZAPADNE SRBIJE ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo zbog čega su morali da ga hitno pregledaju...
Popularni muzičar Dejan Petrović pre par dana bio je hitno hospitalizovan.
27.11.2024
Balkan"Šalimo da ćemo jednog dana kao YU GRUPA...": Iz "Prvog reda" saznajemo SVE detalje o koncertu THCF grupe!
Postojanje rep sastava broji oko dve decenije, a zašto ranije nisu organizovali koncert?
23.10.2024
Prvi RedDejan Petrović POSLAO NAJVAŽNIJU PORUKU pred Guču! Ja sam tog dana jedva ostao živ, VODITE RAČUNA
Sabor trubača u Guči održaće od 2. do 4. avgusta
01.08.2024
CelebrityOvo oboljenje nije više BAUK: Osobe sa HEMOFILIJOM, uz odgovarajuću terapiju, mogu da žive normalno
Osobama sa hemofilijom u Srbiji, a pre svega deci, omogućena je primena inovativne terapije koja za cilj ima da im poboljša kvalitet života
20.04.2024
SrbijaBOG I SVETI ILIJA su me spasili: Priča Dejana Petrovića NIKOGA ne ostavlja RAVNODUŠNIM, a svaka njegova reč je POUČNA
Poznati muzičar je kroz tunel vozio spavajući, a razbudio se onog momenta kada je počeo da pada u provaliju
12.07.2023
SudbineTVOJ DOM je priroda: Treći Međunarodni festival studentkog dokumentarnog filma "BISTRE REKE" od 13. do 16. jula
Selektori festivala imali su ove godine nimalo lak zadatak da od 1212 prijavljenih radova sačine izbor od 34 filma
12.07.2023
Film/Serija