OTAC JE BIO OČAJAN KAD SAM MU SAOPŠTILA: Mina Lazarević otvorila dušu (FOTO)
Slavna glumica će povodom 30 godina karijere održati koncert u Kolarčevoj zadužbini i obradovati mnoge obožavaoce
11.02.2025
PozorišteGUSLE SU NAŠE ORUŽJE Sofka ima 24 godine, ona je buntovnik s razlogom
Reditelj filma „Balkanski rat“ Stojan Stojčić govorio je za K1info povodom premijere filma koja je zakazana za 11. februar.
29.01.2025
Film/SerijaAKO STE ĆELAVI, OVO JE IDEALAN POSAO ZA VAS! U Beogradu osvanuo neobičan oglas za muškarce
Kako se navodi, isplata je odmah, a obezbeđen je i obrok
23.11.2024
BiznisDA LI STE OVO PRIMETILI? Publika pronašla propust u seriji "Sablja", mreže se usijale (FOTO)
Na društvenim mrežama nisu izostali komentari da serija ima dobru scenografiju i još bolju glumačku podelu
04.11.2024
Film/SerijaMisteriozna dama će PROMENITI SVE! Kreatori serije "Bridžerton" obećali NAJUZBUDLJIVIJU vezu do sada (VIDEO)
U novoj sezoni u centru priče naći će se Benedikt Bridžerton
24.07.2024
Film/SerijaGOCA TRŽAN dala VAŽAN savet JAVNIM LIČNOSTIMA: Imate OBAVEZU da...
Moja najveća ljubav su uvek bile muzika i gluma, ali jako je dobro kada u nekim godinama dobiješ priliku da radiš nešto novo, kaže Tržan
08.11.2023
DisplayAngažman PREKO VEZE: Anđelina Džoli zaposlila svoju najmlađu ĆERKU - radiće posao o kojem MNOGE sanjaju
Vivijen (15) postala je poslovna asistentkinja glumici
19.08.2023
CelebritySandra Bulok ŽRTVOVALA SVE ŠTO IMA zbog svog dečka - baš pred njegovu SMRT
Brajan Rendal, Sandrin dugogodišnji dečko, preminuo je prošle nedelje, nakon tajne trogodišnje borbe sa ALS-om
14.08.2023
CelebrityIsidora Minić otvorila dušu o GLUMAČKIM POČECIMA: Nudili su mi da STATIRAM za 10 dinara, sada bih PRISTALA
Poznata srpska glumica priseća se početka karijere i prvih dodira sa glumom, gde joj je najveća podrška bila majka
11.08.2023
CelebrityNina Kiri snima NOVI FILM u SRBIJI: Projekat Filipa Kovačevića "ABSOLUTION" biće predstavljen u KANU
Planirano je da snimanje filma počne na jesen 2024. godine
18.04.2023
Film/SerijaMislili su da sam SRČANI BOLESNIK: Miloš BIKOVIĆ objasnio šta se dešava na SNIMANJIMA
Popularni glumac je govorio o seriji "Južni vetar", otkrio nepoznate detalje sa snimanja „Ubrzanja“, ali i najavio novi ruski film „Izazov“
27.02.2023
CelebrityHIT SNIMAK Zlatana Ibrahimovića: RUŠI I LOMI sve pred sobom, ko mu je stao na put NIJE SE DOBRO PROVEO
Na kraju je pokazao i svoje vrhunsko fudbalsko umeće uz pomoć kojeg je "nokautirao" poslednjeg protivnika
21.02.2023
CelebrityJa sam RADNICA UDARNICA: Tamara Krcunović otkriva zašto GLUMU posmatra kao MATEMATIKU
Naša poznata glumica je do uspeha došla isključivo trudom i strpljivo je čekala svoj trenutak
25.12.2022
CelebrityŠarliz Teron: Nisam ja na nivou KIM KARDAŠIJAN...
Oskarovka se požalila da joj je teško da nađe sredstva za filmove koje želi da snima i da je to znak toga da njena popularnost opada
06.10.2022
CelebrityReditelj Boban Skerlić: Nastavak "Klana" neće razočarati gledaoce
Skerlić je za Tanjugov "Reflektor" govorio o drugoj sezoni serije čije prikazivanje počinje 2. jula na televiziji Superstar
30.06.2022
Film/Serija