UMRO BRAT VERICE RAKOČEVIĆ: "Moja ljubav, moj najmlađi..."
Verica je nedavno izjavila kako je zbog posla malo vremena provodila sa porodicom
13.03.2025
CelebrityPROSTAKLUK MLADIH DEVOJAKA U BEOGRADU, MANIJA... Modna kreatorka ne štedi reči o "napumpanim" ženama
Posebno je zabrinjava situacija u srpskoj prestonici...
11.01.2025
BalkanOVDE ZVEZDE SLAVE BOŽIĆ Zavirite u kuće i imanja slavnih Srba (FOTO)
Današnji praznik se, po najlepšim verskim običajima, proslavlja u krugu porodice. A mi vam otkrivamo gde i s kim slave javne ličnosti.
07.01.2025
BalkanNa svu sreću sve je u redu! Modna kreatorka otkrila zbog čega je njen suprug hitno HOSPITALIZOVAN!
Veljko Kuzmančević, suprug modne dizajnerke Verice Rakočević objavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi da je priključen na aparat
22.10.2024
BalkanRevija Boška Jakovljevića okupila brojne VIP ličnosti: Pogledajte koga je snimila kamera "Prvog reda" (VIDEO)
Proteklog vikenda Boško Jakovljević je organizovao modnu reviju, a evo ko je bio zvezda večeri!
21.10.2024
Prvi RedOPROŠTAJNA revija Verice Rakočević: Brojni poznati u publici, Sloboda Mićalović otkrila tajnu svoje haljine (VIDEO)
U publici najveća podrška bili su ćerka i unuci.
18.09.2024
Prvi RedIspovest Verice Rakočević o TRAUMI iz mladosti: Krivila sam sebe za to što me je silovao drug iz razreda
Priznala je da je osećala stid i da je verovala da je ona kriva
30.05.2024
CelebrityPoznati izneli stav o rezoluciji o Srebrenici: "Srbi NISU GENOCIDAN narod" (FOTO)
Sloba, Verica i Georgiev su samo neki od poznatih koji su se oglasili...
24.05.2024
CelebrityKakva je to LEPOTICA bila: Fotka Verice Rakoćević kojoj se SVI DIVE
Ne trošim preskupe kreme, otkrila sam japansku kozmetiku koja je odlična, a nije skupa, rekla je modna dizajnerka
29.07.2023
CelebrityMIR je našla na AVALI: Evo zašto Verica RAKOČEVIĆ OBOŽAVA da se vozi AUTOBUSOM
Starost za mene znači nepokretnost, bolest, nemoć, a to nema veze sa godinama, poručuje modna kreatorka
20.06.2023
CelebrityNeobičan RITUAL Verice RAKOČEVIĆ za unutrašnji mir: Ovako OTPUŠTAM svu NEGATIVNU ENERGIJU
Drveće poput oraha, hrasta, bora ili kestena ima različito dejstvo na čoveka, od antistres-terapije do razvijanja samopouzdanja
28.04.2023
CelebrityMoj SAVRŠENI MUŽ savršeno OBOJIO USKRŠNJA JAJA: Verica Rakočević pokazala Veljkovo umeće
Modna dizajnerka nije izdržala da ne pohvali javno svog supruga
15.04.2023
Celebrity