PUCNJAVA KOD DEČIJEG VRTIĆA: Policija hitno reagovala!
Policija je na terenu odmah pod nadzor stavila nekoliko učesnika incidenta
13.02.2025
Region"Pao" serijski PROVALNIK u Puli! Spisak dela mu je podugačak, provalio čak i u verski objekat
Policijski službenici uhapsili su 41-godišnjaka, te je uz krivičnu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske
24.09.2024
RegionUžas kod komšija! EKSPLODIRAO GLISER u Hrvatskoj: POVREĐENO DETE i još dve osobe
Težina njihovih povreda za sada nije poznata
24.08.2024
RegionTRAGEDIJA U PULI: Tinejdžer se UTOPIO na poznatom kupalištu!
Policija je dojavu o nesreći na moru primila oko 15.50
05.08.2024
RegionPosle Filipinaca u Hrvatsku počeli da stižu i RADNICI iz Nepala: Zadovoljni su PLATOM, veći deo šalju porodicama KUĆI
Dostavljač Krišna je prethodno radio u Kuvajtu, tako da suprugu i sina maltene i ne viđa
15.01.2024
ČuvarkućaU restoranu popio GUTLJAJ KISELE VODE iz flašice i SPALIO JEDNJAK: Tužilaštvo KRIJE U KOM SMERU IDE ISTRAGA
Nekoliko kapi prošlo je do jednjaka i to mi je u suštini spalilo jednjak. Da sam popio više, više me ne bi bilo, kaže Stanko Laković
11.10.2023
RegionSrbin zaboravio na kaznu za PARKIRANJE u PULI, ali njihov parking servis nije: Sad umesto 13, MORA DA PLATI 130 evra
Prema hrvatskom Zakonu za navedena potraživanja predviđen je rok zastarelosti od pet godina
07.09.2023
SrbijaZbog čega se SRUŠIO AVION U PULI? Kabina iznenada eksplodirala, putnici NISU IMALI ŠANSU DA PREŽIVE
Avion je bio tipa Virus SW fire Pipistrel, koji se proizvodi u Sloveniji i Italiji
31.03.2023
RegionSrušio se AVION u PULI, POGINULO dvoje ljudi
Na aerodrom su upućene brojne ekipe vatrogasaca i hitne pomoći
31.03.2023
Region