"BEZ ALEKSANDRA ME NE BI BILO" Čeda Jovanović u teškom perodu života, on mu je najveća podrška (FOTO)
Političar se emotivnom porukom obratio prijatelju.
12.02.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ PRETUČEN! Polomljena mu ruka, on se obratio u suzama (VIDEO)
"Sve je okej. Samo ste mi polomili ruku. A kako je to malo prema svemu što sam spreman da dam za svoju decu"
10.02.2025
PolitikaČEDA JOVANOVIĆ OTKRIO DETALJE O CECI "Zoran i ja smo joj poslali cveće kad je pevala na Marakani"
Političar otkriva i da mu u Hrvatskoj pevaju Cecine pesme.
10.02.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ DELI LJUBAVNE SAVETE: O intimnim odnosima je imao vrlo jasnu poruku!
Političar Čedomir Jovanović se često obraća korisnicima mreža na razne načine.
08.02.2025
BalkanNERAZDVOJNI OD KADA SE RAZVEO! SADA JE DOBIO PESMU! Čeda napisao pesmu prijatelju:“Male tajne…”Prijatelj Aca objavio sve
Aleksandar Kos, sada je već dobro poznato ime domaćoj javnosti i to baš nakon što se Čeda Jovanović razveo.
03.02.2025
BalkanHOROSKOP ČEDE JOVANOVIĆA SVE ŠOKIRAO Brak sa Jelenom je zbog ovoga morao da pukne! Sada će se zaljubiti do ušiju
Jako je bitan period od marta do 10. aprila da se nešto vrati u kolosek, to mu je poslednja šansa u ovom periodu
13.01.2025
HoroskopRAZVUKAO OSMEH: Čeda Jovanović pokazao sa kim se budi posle razvoda, topi se od ljubavi (FOTO)
Političar se smeje nakon brojnih noći u kafani prilikom kojih je plakao.
13.01.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ POSLE RAZVODA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Političar poslao misterioznu poruku - svi se pitaju jedno (FOTO)
Sasvim je slučajno naišao na ovaj prizor i nije mogao samo proči pored toga...
11.01.2025
BalkanOSTAJU SAMO EMOCIJE Čeda Jovanović objavio emotivan snimak, pogledajte koga mazi
Političar objavio video koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
10.01.2025
BalkanČEDA NAKON RAZVODA PONOVO U SUZAMA: Teško mu pao rastanak sa sinom (FOTO)
Političar je emotivno doživeo rastanak sa sinom.
09.01.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ SNIMKOM IZNENADIO SVE: Posle priča o razvodu, boravka u kafanama ova stvar je sve oduševila (VIDEO)
Izgleda da je rešio da stvar uzme u svoje ruke
05.01.2025
PolitikaČEDA ZAPLAKAO U EMISIJI: "Nikad iz kuće nisam izašao da me ona nije poljubila"
Jovanović je kazao da mu nije bila namera da nikoga rasplače svojom pričom o razvodu
04.01.2025
PolitikaČEDA JOVANOVIĆ POSLE RAZVODA NE IZBIJA IZ KAFANE: Počeo da plače, a onda se uhvatio za glavu sve zbog ovoga (VIDEO)
Dirnulo ga je u srce
30.12.2024
PolitikaČEDA JOVANOVIĆ NA VEČERI SA ANOM BEKUTOM: Političar i pevačica uživaju uz vino i ribu, evo ko im pravi društvo! (FOTO)
Čeda i društvo poručili su za stolom ribu i vino
28.12.2024
PolitikaČEDA JOVANOVIĆ PODELIO SRCEPARAJUĆU PESMU UOČI RAZVODA: Ove reči su ga baš dirnule!
Ljubavna bajka im je trajala 25 godina
24.12.2024
PolitikaČEDA JOVANOVIĆ POSLE RAZVODA SE ODSELIO U ZEMUN Komšije razvezale jezik, evo sa kim ga viđaju
Čeda se oglasio o krahu braka i rekao da je svakome teško na svoj način
24.12.2024
BalkanČEDA PRIZNAO DA SE RAZVODI, A ONDA NAPRAVIO ŠOK POTEZ: Objavio fotografiju sa suprugom, pa... (FOTO)
Čeda je na svoj stori na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa suprugom
21.12.2024
PolitikaVRATIO SE IZ "NOVOG PAKLA" ZBOG JELENE: Jovanović pominjao suprugu, iako je uveliko podneo zahtev za razvod!
Zbog hroničnih problema sa kolenom, Čedomir Jovanović je u martu završio u bolnici
21.12.2024
Balkan