OTKAZANI BROJNI KONCERTI ZBOG MASAKRA NA CETINJU: Ne pevaju Dino Merlin, Prijović, niti Breskvica
Iz Crne Gore tokom večeri stižu vesti o otkazivanju nastupa zbog tragedije na Cetinju
01.01.2025
BalkanISKRENA BRESKVICA OTKRILA: Kako je znala da neće pobediti na Pesmi za Evroviziju: "Prvo je naišao kamion..."! (VIDEO)
Još se uvek pamti izbor za nacionalnog predstavnika kada je Breskvica završila na drugom mestu
09.12.2024
CelebrityNOVI ALBUM BRESKVICE OBARA REKORDE! Podržalo je pola estrade, a jedan moment je sve šokirao (VIDEO)
Njenu dosadašnju karijeru obeležili su brojni dueti, ali se na albumu nije našla nijedna saradnja, a evo ko je sve bio od poznatih
04.12.2024
Prvi RedBRESKVICA U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU! Promoviše album prvenac, kada je videla jednu koleginicu zaplakala je (FOTO)
Kolege su počele da pristižu, a evo i šta su joj doneli
03.12.2024
CelebrityNEVIĐENO! BRESKVICA SA VUKOVIMA "POJELA" ESTRADU! Koštalo je skoro pola miliona evra, a oborila je još jedan rekord
Mlada muzička zvezda mesecima je radila na najvažnijem projektu do sada u koji je uložila preko 400.000 evra.
30.11.2024
BalkanZorana Mićanović najavila da će ići na SUD sa "Grandom", pa progovorila o OTKAZANIM koncertima Breskvice
Pevačica se dotakla i Viki Miljković i Dare Bubamare.
23.10.2024
BalkanVojaža na promociji brenda podržala porodica i kolege: Da li će Breskvici poslati svoj čaj od breskve? (VIDEO)
Njegova majka nije htela da govori o bivšoj snajki
22.04.2024
Prvi RedPOLA ESTRADE na promociji Slobe Radanovića: POTKAČIO Daru Bubamaru, a Breskvica ni reč o Vojažu (VIDEO)
Žurka za pamćenje kod Radanovića
19.04.2024
CelebrityBreskvica govorila o NASTUPU U HRVATSKOJ! Ne znam šta je ljudima tu toliko čudno
Mlada pevačica je najavila i nove projekte kojima će ponovo iznenaditi svoje pratioce
18.04.2024
CelebrityOVA FOTOGRAFIJA JE SVE ŠTO DANAS TREBA DA VIDITE! TEYA DORA i BRESKVICA poslale su mnogo jaku PORUKU
Pokazale svima da među njima nema ni trunke zle krvi
07.03.2024
CelebrityOlivera Kovačević OTVORENO o Evroviziji: Čekam LUKASA da DOKAŽE da sam NAMEŠTALA GLASOVE! A evo šta kaže o BRESKVICI
Pored pravnih izazova, Olivera Kovačević ističe važnost srpskog učešća u ovom prestižnom takmičenju
05.02.2024
DisplayBreskvica otkrila PORUKU PESME koju najviše OSPORAVAJU! A eko kako reaguje na NEGATIVNE KOMENTARE
Pesma "Gnezdo orlovo" se izdvojila kao jedan od glavnih favorita za srpskog predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju
02.02.2024
CelebrityMNOGI su iznenađeni! One pevaju ispred Narodne skupštine za doček Nove godine!
Sve tri su lepe, mlade i popularne, no da li su sve tri dorasle ovom zadatku, pitaju se svi.
26.12.2023
CelebrityBreskvica objasnila kako OSETI HIT i zašto se NIJE pojavila na MAC-u
Sad sam ja „Bad boy“ - ovako je pebvačica najavila novu pesmu na K1 televiziji
14.02.2023
Celebrity