Mirka Vasiljević o odrastanju bez oca: "Izgubila sam ga pre nego što sam se rodila, to je moj krst..."
Mušku figuru su joj nadomestili teča i deke...
21.10.2024
BalkanOtkrivamo 5 RAZLOGA ZAŠTO je VAŽNO da DECA ODRASTAJU uz KUĆNOG LJUBIMCA
Svako dete u nekom trenutku poželi da ima kućnog ljubimca, iako su oni velika odgovornost treba da razmislite pre nego što kažete "ne"
29.12.2023
MozaikPEVAČICA koja je odrasla na KOSOVU: Nevena Božović kaže da su odatle mnoge POZNATE LIČNOSTI i UZOR su na DOMAĆOJ ESTRADI
Pevačica u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 ističe, da su ljudi na Kosovu navikli da žive i da se ponašaju kao da je sve normalno
14.11.2023
CelebrityBekam u dokumentarcu PROZVAO suprugu VIKTORIJU: Nije istina da si iz RADNIČKE KLASE, tata tI je vozio BESNA KOLA
Osim njihovog odrastanja, dokumentarac je takođe rasvetlio posledice Dejvidovih navodnih afera
06.10.2023
CelebrityGore KUĆE, a ljudi BEŽE: RASTA se KROZ SUZE prisetio odrastanja na KOSOVU
Poznati reper otkrio je kako gleda danas na situaciju koja se dešava na KiM
29.09.2023
CelebrityOvo su ZNAKOVI koji pokazuju da ste ODRASTALI uz STROGE RODITELJE
Odrastanje uz roditelje koji su skloni stalnom upućivanju kritika može da ima dalekosežne posledice
25.04.2023
MozaikDA, DA i 100 puta da ZA ODRASTANJE UZ kućne ljubimce
Kućni ljubimci deci pomažu da identifikuju, procene i regulišu emocije, razviju empatiju i bolje tumače svet oko sebe
26.02.2023
MozaikDa li je i VAMA ovih 25 NESTAŠLUKA obeležilo DETINJSTVO?
Stvari koje radimo tokom odrastanja brzo zaboravimo, ali ih se godinama kasnije setimo i shvatimo da su bile srž našeg detinjstva
07.02.2023
Mozaik