"ZLATNA PALMA" ZA FILM "ANORA"! Ovo su ostvarenja koja su OSVOJILA NAGRADE na 77. Kanskom festivalu (FOTO)
Nagradu za najbolju glumicu osvojio je ansambl iz filma "Emilia Perez", među kojima je i Selena Gomez
26.05.2024
Film/SerijaZAVRŠEN KANSKI FESTIVAL! Evo ko je OSVOJIO prestižne NAGRADE!
Film "All We Imagine as Light" osvojio je Veliku nagradu, dok je Nagradu žirija osvojio film "Emilia Perez"
25.05.2024
Film/SerijaPONOS! "SABLJA" DOBILA PRESTIŽNU NAGRADU U KANU! Glumačkoj ekipi NAJVEĆE PRIZNANJE
Glumci Milica Gojković i glumac Lazar Tasić su se, u ime ekipe, zahvalili žiriju, dodavši da su počastvovani dodeljenom nagradom
11.04.2024
Film/SerijaSkorseze PODRŽAO PETICIJU protiv zatvaranja IRANSKOG REDITELJA Saida Rustajia
Reditelj i producent osuđeni su na šest meseci zatvora jer je film "Lejlina braća" prikazan prošle godine u Kanu bez odobrenja iranske vlade
18.08.2023
Film/SerijaSada je SVE JASNO: Dženifer Lorens otkrila zašto je nosila JAPANKE na CRVENOM TEPIHU u Kanu
To nije bila politička poruka, MADA nije da je ne bih poslala, rekla je slavna glumica
12.06.2023
CelebrityPevač na meti RUGANJA zbog GRIMASA koje je pravio u Kanu: URNIŠU ga na Twitteru
U Kanu su prikazane prve dve epizode serije "The Idol", čiji kreatori su Sem Levinson, Abel Tesfej, poznatiji kao The Weeknd, i Reza Fahim
30.05.2023
CelebrityEndi Mekdauel ponosno nosi SEDE: Želim da budem STARA
- Osetila sam da taj prelaz odgovara mojoj ličnosti i onome ko sam - poručila je ona
30.05.2023
CelebrityDAŠAK starog Holivuda: Eva LONGORIJA na zatvaranju Kana u NESTVARNOJ HALJINI
Za njen stajling pobrinula se stilistkinja Miv Rajli, koja brine i o stilu Adrijane Lime i Megan Foks
28.05.2023
CelebrityHAJDI Klum i KEJT Bekinsejl na crvenom tepihu: Kad su se one pojavile u Kanu, SVE JE STALO
Kao i svake godine u Kanu mnoge poznate ličnosti kao da se takmiče ko će biti lepši, glamurozniji i unikatniji
28.05.2023
CelebrityDRAMATIČNO izdanje Ešli Grejem: Da li je ovo NAJČUDNIJA HALJINA u Kanu?
Ona je aprilu ove godine proglašena za najseksepilniju ženu na svetu u 2023. godini prema časopisu Maxim
23.05.2023
Celebrity