"TO JE KAO DA STE STALNO PIJANI" Posetili smo izložbu Mirjane Bobić Mojsilović, evo šta nam je otkrila o slikama (VIDEO)
Književnica je priredila publici šestu samostalnu izložbu.
15.01.2025
Prvi Red"UMIREM, DRAGO MI JE ŠTO IMAM RAK" Vedrana Rudan iščekuje smrt, otkrila šta je u bolesti pozitivno i dobro!
"Plenković je jednostavno glup čovek", jedno je od shvatanja Vedrane Rudan iznetih u kolumni.
15.01.2025
BalkanBOLNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN: Sin 4 meseca nije odvojio vreme da vidi bolesnu majku!
U teškim trenucima najznačajnija podrška izostaje
15.10.2024
KnjigeSergej zamalo RASPLAKAO Vesnu Dedić emotivnim rečima: "Ona je žena VUK..." (VIDEO)
Pevač rečima ganuo spisateljicu.
12.06.2024
Prvi RedPreminula književnica Bosiljka Pušić, majka Ramba Amadeusa
Ona je za života objavila preko 20 knjiga
23.10.2023
SudbineMaja Herman Sekulić: Danas u SANU ima MANJE ŽENA nego u vreme Milene Pavlović Barili
Ona je otkrila paralele između života i rada Pavlović Barili i oca pop umetnosti Endija Vorhola, koga je imala priliku da upozna
03.07.2023
KnjigeSrbija je zemlja u kojoj UMETNOST ZAISTA ŽIVI: Makedonska književnica OBJASNILA ZAŠTO je objavila knjigu na NAŠEM JEZIKU
Ksenija Nikolova ističe da je knjiga definitivno našla svoju publiku, ali iako mnogi kažu da je priča ženska, njena publika su i muškarci
28.04.2023
KnjigeŽivimo u MATRIKSU, ljudi sede za stolom i ne pričaju: MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ direktna kao i uvek
Šokirana sam promocijom primitivizma, prostitucije, agresije, nevaspitanja, neobrazovanja u medijima, a to su najgledanije emisije
23.04.2023
KnjigeJelena Bačić Alimpić POLOMILA RUKU: Književnica završila u GIPSU, pa otkrila kako se to desilo
Bivša voditeljka podelila je svoju nevolju s pratiocima na društvenim mrežama
15.04.2023
CelebrityFILM francuske nobelovke ANI ERNO na ovogodišnjem BELDOCS FESTIVALU
Osmomilimetarski snimci iz ruke supruga Filipa Ernoa prate umetničko stasavanje Ani Erno i odrastanje njihove dvojice sinova
07.04.2023
Film/SerijaPreminula književnica Gordana Kuić
Prema njenom romanu "Miris kiše na Balkanu" snimljeni su TV serija i film, u režiji Ljubiše Samardžića
15.01.2023
Knjige