SADA I ZVANIČNO: Mančester Siti dobio novo pojačanje!
Zvanični šampion Engleske, Mančester Siti, danas je ozvaničio novo pojačanje.
27.02.2025
FudbalDA LI JE DOŠAO KRAJ GVARDIOLINE ERE?! Spektakl u Parizu pripao domaćinu, Siti pred eliminacijom!
Spektakularan meč odigrali su PSŽ i Mačester siti na Parku prinčeva u Parizu
22.01.2025
FudbalNE RASPADA SE SAMO SITI, RASPADA MU SE I ŽIVOT Gvardiola se razveo posle 30 godina ljubavi
Brak je pukao decembra prošle godine i od tog trenutka nije bilo mogućnosti za povratak
14.01.2025
Time OutMANČESTER SITI TONE SVE DUBLJE: Everton odneo bod sa "Etihada"
Izgleda da nema kraja mukama Pepa Gvardiole u domaćem prvenstvu.
26.12.2024
FudbalPIJEM LEKOVE VEĆ TRI GODINE Ovo je prava istina o Gvardiolinim ogrebotinama
Gvardiola se izvinio zbog prvobitne izjave o samopovređivanju i istakao da je njegov komentar bio šala i da samopovređivanje nije opcija
15.12.2024
Time OutGVARDIOLA NASRNUO NA NAVIJAČA, POJAVIO SE ŠOKANTAN SNIMAK - Pogledajte ovaj okršaj (VIDEO)
Obezbeđenje moralo odmah da reaguje
07.12.2024
FudbalPOZNATI TRENER U AKCIJI SA ATRAKTIVNOM BRINETOM! Isplivao snimak sa jedne od popularnih žurki (VIDEO)
Njegovi pokreti će vas oduševiti!
07.12.2024
Time OutSVAĐAJU SE U SVLAČIONICI I BACAJU PREDMETE! Gvardiola u problemu pred derbi
Hoće li Liverpul da iskoristi krizu Mančester sitija?
01.12.2024
FudbalGVARDIOLA KRVAV PRED NOVINARIMA: Želim sebe da povredim
Šokantne scene posle novog neuspeha Mančester Sitija, ovoga puta u Ligi šampiona.
27.11.2024
FudbalRodri OPERISAN! Otkriveno kada se Španac vraća na teren
Sve ono čemu su se nadali navijači Sitija, pa i sam Pep Gvardiola ipak je palo u vodu nakon zvanične prognoze lekara.
27.09.2024
FudbalPep Gvardiola RAZOČARAN prognozama oko odsustva Rodrija!
Fudbaleri Mančester Sitija se bore sa povredama ove sezone, a od poslednjeg duela još jedan igrač je ispao iz rotacije.
26.09.2024
FudbalDa li će se stvari preokrenuti? Saslušanje protiv Sitija počinje u ponedeljak!
Optužbe protiv Mančester Sitija, sledi saslušanje od ponedeljka...
12.09.2024
FudbalŠOK! MANČESTER SITI TUŽIO PREMIJER LIGU! Ovo je razlog
Šampion Engleske se odlučio za nesvakidašnji potez
05.06.2024
FudbalPep Gvardiola izjavio da bi VOLEO da bude SELEKTOR REPREZENTACIJE!
Pep Gvardiola izjavio je danas da bi voleo da jednog dana postane selektor, prenose britanski mediji.
22.02.2024
FudbalBahar zna ŠTA ZVEZDU ČEKA NA ETIHADU: Treba nam njihov LOŠ DAN, naš DOBAR DAN i - MNOGO SREĆE
Utakmica između Mančester sitija i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 čas u Mančesteru
18.09.2023
FudbalPogledajte ĐOKOVIĆA, VATERPOLISTE, trenera Zvezde: GVARDIOLA ishvalio Srbe pred Zvezdu
Video sam šta je Bahar sa Makabijem uradio Mesiju i Mbapeu, impresionirala me ta hrabrost
18.09.2023
FudbalVerovali ili ne, GVARDIOLA KUKA pred Zvezdu: Imam mnogo POVREĐENIH IGRAČA...
Menadžer Mančester sitija žali se i na umor svojih igrača zbog reprezentativnih obaveza
18.09.2023
FudbalPep Gvardiola HITNO OPERISAN: Trpeo JAKE BOLOVE, evo kad se VRAĆA NA KLUPU
Njega će na klupi zameniti pomoćnik Huan Manuel Liljo, a Gvardiola bi trebalo da se vrati nakon završetka reprezentativne pauze
22.08.2023
Fudbal