Skarlet Johanson ŠOKIRANA I LJUTA! Traži od Open AI detaljno OBJAŠNJENJE: Kako je nastao glas Sky?
Ona navodi da je Altman kontaktirao njenog agenta dva dana pre nego što je objavljena demo verzija
24.05.2024
CelebritySkarlet Johanson GOLA u filmu, a REŽISER je odbio: KAKO to?
Film s početka njene karijere malo je zaboravljen među ljubiteljima sedme umetnosti
20.09.2023
CelebrityPublika RASPLAKALA Skarlet Johanson na premijeri? Ovo je jedan od NAJGORIH filmova koje sam gledao
Gledaoci su u bioskopu zviždali na projekciju "Under the Skin" filma
31.08.2023
CelebrityGOLOTINJA se vraća u BIOSKOPE: Zašto NAJPOZNATIJE zvezde OPET PRISTAJU da im se BAŠ SVE vidi na FILMU?
U novim filmovima se skinule čak i Dženifer Lorens i Skarlet Johanson
15.08.2023
DisplayMet Dejmon otkrio da je POLJUBAC sa jednom od najlepših žena sveta bio pravi PAKAO
Sve se desilo tokom snimanja njihovog filma iz 2011. godine "We bought a zoo"
27.07.2023
CelebrityHolivudske SUPERZVEZDE na jednom mestu: Objavljen TREJLER ZA FILM "Asteroid City"
"Asteroid City" premijerno će biti prikazan na 76. Kanskom filmskom festivalu u maju, a u svetske bioskope stiže 23. juna
02.04.2023
Film/SerijaSkarlet Johanson: U mladosti su me IZMANIPULISALI ULOGAMA u kojima sam PREDMET ŽUDNJE
Popularna glumica je objasnila da je rođenje dece, ćerke Rouz i sina Kozma, itekako uticalo na to koje uloge sada bira
16.12.2022
Celebrity