MAJA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU Zadobila ozbiljnu povredu glave, otkrila detalje!
Nezgoda se desila na probi za nastup na "Pesmi za Evroviziju".
13.02.2025
BalkanUZELI MILIONE Ovako su uhapšeni sa Fakulteta primenjenih nauka u Nišu prali pare, imali razrađenu šemu
Osumnjičeni su pribavili ukupnu protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 27.811,576.00 dinara
13.02.2025
HronikaMAJA NIKOLIĆ SPREMNA KAO ZAPETA PUŠKA PRED "PZE" Otkrila šta misli o drugim takmičarima (VIDEO)
Pevačica ističe da ima svakodnevne probe sa bendom i plesačima.
10.02.2025
BalkanMAJA NIKOLIĆ OPLELA PO FOLKERU "Seti se kakav si bio i o kakvim niskim vrednostima pričaš..."
Pevač Sloba Radanović je oštro komentarisao pompeznu grupu "Harem girls", a Maja Nikolić je rešila da mu odgovori na to i da odbrani devojke
08.02.2025
BalkanDOLAZI PO MENE PRIVATNIM AVIONOM! Pevačica otkila da je srećna u ljubavi sa bogatm biznismenom iz Ameriike!
Maja Nikolić ističe da je srećno zaljubljena, da joj je novi dečko najveća podrška, ali i ako pobedi u Bazel po nju dolazi privatnim avionom
07.02.2025
BalkanURNEBESNO! "CRNA MAJA NIKOLIĆ, BAŠ JOJ NIJE LAKO" Pevačica napravila lažni profil da sebi "podigne cenu" (FOTO)
Ostalo je nepunih mesec dana do takmičenja "Pesma za Evroviziju", a do tada se učesnici bore za glasove i srca publike
01.02.2025
BalkanOBJAVLJENE PESME KOJE SE BORE ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU Biće gusto - svaka miriše na pobedu! (VIDEO)
Objavljen je i redosled nastupa u polufinalnim večerima.
27.01.2025
Balkan"OLIVERA KOVAČEVIĆ ME JE ZVALA" Maja Nikolić se oglasila pred PZE, pesmu joj je radio muškarac koji je u centru skandala
Maja je uverena da može da bude naša predstavnica na Evroviziji.
10.12.2024
BalkanOVO JOŠ NISTE VIDELI! Maja Nikolić prešla granicu, ISFOTOŠOPIRALA lice Svetog Nektarija (VIDEO)
Video koji je ubrzo postao viralan prikazuje filter na Majinom, ali i licu svetitelja
21.10.2024
BalkanMaja Nikolić o bombardovanju Srbije: "Snimala sam pesmu u studiju dok su PADALE BOMBE, poginuli su bliski prijatelji"
Maja kaže da joj je to bio najstresniji period u životu
24.03.2024
Celebrity