BRANKI KATIĆ uručena nagrada "Miloš Žutić": Ulogu Blanš sam RADILA SRCEM, nagrada od kolega mi PUNO ZNAČI
Nagradu "Miloš Žutić" ustanovilo je Udruženje dramskih umetnika Srbije 1994. godine i dodeljuje se za najbolje glumačko ostvarenje
16.10.2023
PozorišteOvaj DOMAĆI film krije pravu MISTERIJU: Premijera se stalno ODLAŽE, a u glumačkoj postavi su SVA NAJVEĆA IMENA
Žika Todorović, Branka Katić, Biković, Kičić, Đuricko, Vuk Kostić, Nina Janković, Lazar Ristovski, i mnogi drugi glume u ovom filmu
08.09.2023
Film/SerijaBranka Katić progovorila o svom NAJVEĆEM GUBITKU: Smrt se istinski doživi tek kroz ODLAZAK RODITELJA
Glumica Branka Katić iza sebe je ostavila težak životni period.
13.04.2023
CelebrityBRANKA KATIĆ bez dlake na jeziku: ISPIRAJU NAM MOZAK lošim serijama, nekad je DRŽAVA BRINULA o pojedincu
Ljudi su zaboravili na dušu nema nekog osećaja zajedništva koje je postojalo kada sam ja rasla, ističe glumica
17.09.2022
CelebrityPredstava "Tramvaj zvani želja" posle BELEF-a i u BDP-u
Reč je o drugoj premijeri čuvenog komada, izvedenog prvi put krajem juna u okviru Beogradskog letnjeg festivala - BELEF 2022.
02.09.2022
PozorišteRediteljka Lenka Udovički: Zapadna civilizacija se vrti u začaranom krugu
Predstava "Tramvaj zvani želja" premijerno je odigrana u danu kada je Američki vrhovni sud doneo odluku o zabrani abortusa
03.07.2022
Pozorište