Kijanu Rivs DOLAZI U SRBIJU! On je veliki HUMANITARAC, večni dečak i skromni SUPERSTAR, a ovo je RAZLOG NJEGOVE POSETE
Povodom povratka benda Dogstar na scenu, Rivs je istakao da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme
17.01.2024
CelebrityPosle svih nedoumica, ARSENAL FEST OSTAJE U KRAGUJEVCU, zakazan i datum festivala za narednu godinu
Sporazum o nastavku saradnje potpisali gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i zastupnik Arsenal festa Zoran Vulović
17.10.2023
MuzikaKo su SMAK PLUS, klinci koji su "pokidali" na Arsenalu i ŠTA JE TOČAK REKAO na to?
Na Arsenal festu u najboljem svetlu predstavila se nova mladost kultnog srpskog benda Smak
05.07.2023
MuzikaGIBONNI obeležio kraj ARSENAL FESTA: ČINILO mi se da će mi KARIJERA trajati do 30. GODINE, a onda da otvorim KAFANU...
Popularni muzičar je najavio novi susret sa srpskom publikom za 20. oktobar u Štark Areni
02.07.2023
MuzikaŠlag na kragujevačkoj muzičkoj torti: KOLJA, GIBONNI I PAROV STELAR pobedili kišu i spektakularno zatvorili ARSENAL FEST
Na kraju, na Arsenalu se, nekako, ipak sve u dobro pretvori...
02.07.2023
MuzikaOD NEMANJE DO DUBIOZE - i sve između: Evo kako je bilo TREĆE VEČERI ARSENAL FESTA
Jedan od najboljih srpskih festivala privodi se kraju, a večeras, kao šlag na torti - Džiboni
01.07.2023
MuzikaDRUGO VEČE Arsenal festa OBELEŽILI nastupi Vlatka STEFANOVSKOG, bendova The CULT i CLUTCH, kao i ruske grupe SHORTPAIRS
ISpred Main Stagea sinoć bilo dvostruko više fanova nego prvog dana, program zatvorili Let 3
30.06.2023
MuzikaIjan Estburi, FRONTMEN legendarnog benda The Cult: IZUZETNO VOLIM SRBIJU
Bend je 4 puta gostovao na festivalima (Gitarijada, Exit, Belgrade Calling, Arsenal Fest) i održao je dva solo koncerta (Tašmajdan i Arena)
30.06.2023
MuzikaTinejdž zvezda JOKER OUT: Mogli bismo da sviramo VIŠE U SRBIJI
Slovenački pop rok bend sinoć je nastupao na prvoj večeri Arsenal festa
29.06.2023
MuzikaPočeo ARSENAL FEST: Parni valjak prvi put u Srbiji BEZ AKIJA, Joker Out i Buč Kesidi "POKIDALI"
Novi pevač Valjka, Igor Drvenkar, pokazao da je mnogo više od obične zamene za nezamenjivog Akija Rahimovskog
29.06.2023
MuzikaVečeras POČINJE Arsenal fest: Brojni izvođači na TRI BINE tokom četiri festivalska dana
Publika će pored izvođača iz Srbije i regiona videti The Cult, Clutch, Parov Stelar, Shortparis, Reyko, Built to Spill i Koza Mostra
28.06.2023
MuzikaPRATEĆI PROGRAM pred Arsenal fest 13: KRAGUJEVAČKI AKORDEONISTI sa Amirom Medunjanin i Vlatkom Stefanovskim
U 18 časova u Galeriji Narodnog muzeja biće otvorena izložba "Saputnici" čuvenog rokenrol fotografa Nebojše Babića
27.06.2023
MuzikaPopularni pančevački dvojac BUČ KESIDI nastavlja turneju po Srbiji i ZEMLJAMA REGIONA, a u septembru ih ČEKAMO NA TAŠU
Veliko finale dogodiće se na najvećem domaćem solo koncertu koji se planira za 16. septembar na beogradskom stadionu Tašmajdan
26.06.2023
MuzikaPRVIM SINGLOM sa novog albuma Kolja PORUČUJE: "Sve će biti dobro, LJUBIČICE"
Novi, peti po redu album "Sreća i druge brige", u izdanju promoterske kuće Long Play, pojaviće se krajem juna
16.06.2023
MuzikaNemanja Radulović: U TEŠKIM VREMENIMA samo muzika može da me SMIRI
On će prvi put nastupiti na stadionu Tašmajdan 3. jula, pre toga će gostovati na Arsenal Festu, a očekuje ga i učešće na Banja Luka Festu
01.06.2023
MuzikaPARNI VALJAK sa novim PEVAČEM nastupa PRVOG DANA Arsenal festa
Na glavnoj bini u Kneževom Arsenalu smenjivaće se vanvremenski klasici poput "Jesen u meni", "Dođi", "Ugasi me", "Zastave"
29.05.2023
MuzikaThe 1975 ipak NE DOLAZI ove godine na ARSENAL FEST
Zbog nepredviđenih okolnosti mančesterski bend neće nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala u Kragujevcu
16.05.2023
MuzikaPADAJU REKORDI u Kragujevcu: Objavljen KOMPLETAN PROGRAM Arsenal festa 2023.
Tokom 4 dana okupiće se rekordan broj (više od 70) bendova i di-džejeva uz, takođe, rekord po broju internacionalnih umetnika iz 16 zemalja
07.04.2023
Muzika