SADA JE I ZVANIČNO: Nedeljković na pozajmici u Lajpcigu
Kosta Nedeljković nastavlja karijeru u Bundesligi.
03.02.2025
FudbalAKO VAM NEKO PRIĐE I ZATRAŽI OVU USLUGU - NIKAKO NE RADITE TO! I zahvalite nam se kasnije
Prevaranti iskorišćavaju situacije u kojima ljudi ne mogu da podignu novac sa bankomata, obmanjujući ih na razne načine
23.01.2025
SvetOVO JE DEVOJČICA (7) IZ SRBIJE KOJU JE UBILA SESTRA! Otac podelio potresnu poruku pred sahranu (FOTO)
Devojčica koja je počinila ubistvo nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi i ne može krivično da odgovara za zločin
30.10.2024
SvetDEVOJČICA koja je UBILA SESTRU obožavala VIDEO-IGRICE! Komšije IZ TUTINA iznele zapanjujuće činjenice
Sumnja se da je devojčica nožem nasmrt izbola mlađu sestru (7)
27.10.2024
SvetOVO JE ZGRADA gde je devojčica iz Srbije UBILA SESTRU (7)! Komšije otkrile PRAVU MISTERIJU u njihovom stanu
Osumnjičena sestra je odvedena u specijalnu bolnicu i navodno nije saslušana
27.10.2024
SvetHOROR! Devojčica (13) nasmrt IZBOLA mlađu sestru (7)
Trinaestogodišnjakinja je prevezena u specijalizovanu bolnicu
26.10.2024
SvetLAJPCIG je "pao": Navijači ZVEZDE zabavljaju se pred utakmicu u Nemačkoj
Zvezdaši će se okupiti u 17 sati na "Ričard Vagner placu" i u tzv. korteu krenuti prema obližnjoj Red Bull Areni
25.10.2023
FudbalBAHAR U SUZAMA u Lajpcigu: Moja porodica BEŽI OD BOMBI, pričao sam sa Mihailom kome su UBILI RODITELJE
Stisnuću prekidač, okrenuću se utakmici jer sam odgovoran prema klubu i poslu, poručio je Bahar
24.10.2023
FudbalProtest LEVIČARA u Lajpcigu: POVREĐENO 50 POLICAJACA i više demonstranata
Za večeras je planiran još jedan protest koji je grad zabranio
04.06.2023
SvetTRI PENALA za POLA SATA - Real DEKLASIRAO Seltik, Lajpcig ODUVAO Šahtjor u Ligi šampiona
Madriđani lako dobili Seltik, nemački predstavnik takođe ide u osminu finala
02.11.2022
Fudbal