PREMA LJILJI STJEPANOVIĆ NIKO NIJE BIO BLAGONAKLON: Glumica konačno ispričala sve: "Izbacio me je iz kola" (VIDEO)
Ljiljana Stjepanović se otvorila i progovorila o neprijatnostima sa kojima se suočavala zbog posla
02.01.2025
Prvi RedVELIKANI SRPSKOG GLUMIŠTA iskreno o Zoranu Radmiloviću! Evo koga je oženio, sa kim se svađao, ali i o njegovoj Dini
O Zoranu Radmiloviću govorili su njegovi prijatelji: glumica Seka Seblić, Svetozar Cvetković, Milan Caci Mihailović i reditelj Zdravko Šotra
20.05.2024
Prvi RedPrimer prirodne lepote: Pogledajte kako je Seka Sablić izgledala 1970. godine
Nekrunisana "kraljica komedije" već duže od 50 godina je prisutna na domaćoj glumačkoj sceni
08.08.2023
CelebrityZa jedne sam bila ZAVODNICA i FATALNA žena: On je bio VELIKA LJUBAV Seke Sablić
Naša čuvena glumica je čuvala privatnost, ali je ovo ipak otkrila...
26.07.2023
CelebrityPOVRATAK omiljenih junaka: PREMIJERA FILMA "Munje opet!" 29. marta u Beogradu
Kod Popa i Mareta sve je isto, ali kada im Gojko Sisa ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to će ih razbuditi
24.03.2023
Film/SerijaPrvo su mi se UVLAČILI, pa zabili NOŽ u leđa: Seka Sablić o problemu sa KOMŠIJAMA
Sada su mi komšije super, ali u prethodnom stanu imala sam baš loša iskustva, kaže proslavljena glumica
09.11.2022
CelebrityOVACIJE PUBLIKE na premijeri filma "Komedija na tri sprata"
Beogradska premijera filma "Komedija na tri sprata" u režiji Sandre Mitrović održana je u Mts Dvorani
19.10.2022
Film/SerijaRediteljka Sandra Mitrović: OTUĐENOST je GLAVNA TEMA FILMA "Komedija na tri sprata"
Najzahtevniji deo filma sniman je u vodi, a najveći deo budžeta potrošen je na poslednjih 20 minuta, rekla je rediteljka
18.10.2022
Film/SerijaKomedija, A NIJE: Premijera filma "Komedija na tri sprata" 18. oktobra u Beogradu
Film će posle beogradske premijere biti prikazan u Novom Sadu 19. oktobra, a redovna bioskopska distribucija počinje 20. oktobra
14.10.2022
Film/SerijaOBJAVLJEN TREJLER za film "Komedija na tri sprata"
Uoči beogradske premijere koja je zakazana za 18. oktobar u MTS Dvorani, izašao je trejler za prvu filmsku priču rediteljke Sandre Mitrović
04.10.2022
Film/Serija