DEVOJKA SA KRILIMA POSLALA SNAŽNU PORUKU! Završila u invalidskim kolicima, ali i dalje ima osmeh na licu (FOTO)
Ona je tu da nas podseti da ne smemo biti lenji i pronalaziti izgovore za sopstvene neuspehe, jer - sve se može
03.11.2024
SudbineKo je suprug "devojke sa krilima" koji se rasplakao kada ju je video u venčanici: "Konačno je i ona dočekala..."(FOTO)
"Devojka sa krilima", sa svojim dugogodišnjim dečkom Markom Nežićem, zvanično je izgovorila sudbonosno "da" i stala na "ludi kamen".
21.10.2024
BalkanUdala se "devojka sa krilima" i to sve sa običajima: Bacala je bidermajer, igrala sa trubačima, sve po redu
Mlada je izgledala fantastično u beloj venčanici sa škljokicama dok se mladoženja odlučio za klasično odelo
20.10.2024
SudbineČinjenica da je DEVOJKA SA KRILIMA sela za VOLAN podelila je SRBIJU:Koji stepen invalidnosti je bezbedan za saobraćaj?
Šta kaže zakon o sposobnosti osoba sa invaliditetom da upravljaju vozilima?
28.05.2024
SrbijaSad je "MAMA S KRILIMA: Porodila se paraolimpijka DEJANA BAČKO, devojčici dala ime koje znači - POBEDA
Dejana, rođena bez ruku, i njen partner Marko Nežić devojčici dali ime Lara, koje potiče iz grčkog jezika i znači - pobeda
25.02.2023
SudbineDEJANA NEMA RUKE, ali volja i cilj daju joj "KRILA" - ovo je priča o devojci koja je USPELA NEMOGUĆE
Zahvalna sam mojoj i porodici mog partnera, koja me je prihvatila bez predrasuda
29.09.2022
Sudbine