Sport > Time Out

SVETE UŠI, al' nisu da se PUŠI: Tajson i Holifild prodaju BOMBONE OD MARIHUANE

Gvozdeni Majk od prodaje kanabisa i proizvoda od njega mesečno zarađuje oko 580.000 evra

Izvor: K1info

10/12/2022 > 21:14

podeli vest:

SVETE UŠI, al' nisu da se PUŠI: Tajson i Holifild prodaju BOMBONE OD MARIHUANE
Foto: Printscreen/Twitter


Još na proleće ove godine povela se u Sjedinjenim Državama priča o novom poslovnom poduhvatu bokserske legende Majka Tajsona, koji se bavi proizvodnjom kanabisa i proizvoda od iste biljke u Kaliforniji, gde je to legalno.

Naime, Gvozdeni Majk je na tržište trebalo da izbaci gumene bombone sa kanabisom, u obliku odgrizenog uveta, ili dela uveta - što je jasna asocijacija na njegov meč iz 1997. godine, kada je usred borbe Ivanderu Holifildu odgrizao deo uveta. Pričalo se da će se bombone zvati Majkovi ugrizi.

Posle marta, kada je plasirana pomenuta informacija, nije bilo previše priče o tim bombonama, ali je sada došlo do (delimičnog) preokreta. U čitavu priču se uključio i Holifild, a on i Tajson, koji su odavno zakopali ratne sekire, sada ulaze u poduhvat koji će ih sigurno, kao i sve dilere droge, obogatiti.

Forbs je procenio da sam Tajson od prodaje kanabisa i proizvoda od njega mesečno zarađuje oko 580.000 evra, a nema sumnje da će u duetu sa Holifildom, uz pozadinu koja veže čitavu priču, ovi delovi uveta od marihuane odlično prolaziti na tržištu iako nisu za pušenje, nego za žvakanje.

Tajson i Holifild su čak, u duhu predstojećih praznika, bombonama nadenuli ime Holy Ears (Svete uši). Oblik odgrizenog uveta se nije menjao od proleća i začetka ideje, a u sklopu cele priče bi i sam Holifild sledeće godine trebalo da pokrene i vlastitu liniju proizvoda.

Dok to ne krene, samo da pomenemo da će sadašnje Holy Ears ljudi moći da kupe u tri ukusa - Cherry Pie Punch, Sour Apple Punch i Black Eye Berry. Jedna od karakteristika bombona je i da su "potpuno prirodni, veganski i bezglutenski", a cena jedna kesice je 30 dolara.

 

Ostavite komentar