Sport > Time Out

Meksička novinarka HIPNOTISALA MIKS ZONU: Ko može, a da je ne primeti?

Ines Sainc je privukla pažnju više nego mnogi igrači

Izvor: K1info/telegraf.rs

27/11/2022 > 20:26

podeli vest:

Meksička novinarka HIPNOTISALA MIKS ZONU: Ko može, a da je ne primeti?
Foto: Instagram Printscreen


U miks zoni posle meča Argentina - Meksiko, gde su novinari čekali Lionela Mesija više od dva sata bilo je više nego uzbudljivo.

Na kraju se čekanje svima isplatilo, jer je Mesi ispoštovao sve medije, od nosilaca TV prava, pa do onih koji imaju mogućnost samo da snimaju audio u miks zoni.

Tokom dva sata čekanja, u miks zoni se izdvojila meksička novinarka Ines Sainc. Voditeljka TV Asteka, nosioca TV prava za Mundijal u Meksiku, koja je prosto hipnotisala novinare koji su bili u njenoj blizini.

Nekim inostranim kolegama je bila i interesantnija od mnogih igrača koji su prolazili kroz miks zonu, posebno meksičkih.

Obukla je crveni kombinezon koji joj je istakao atribute, a iskoristila je svoj izgled i šarm da obezbedi mnoge ekskluzive posle meča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Sainz (@inessainz01)

Imala je intervjue 1 na 1 sa najvećim zvezdama meksičke reprezentacije, Hirvingom Lozanom, Aleksisom Vegom i drugima, pred njom je stalo najmanje pet igrača Meksika, dok drugi novinari nisu uspeli pola od toga.

Bila je uporna, prišla je i pitala svakog igrača koji je prošao, a jedini koji je od Meksikanaca odbio i na drugu molbu bio je Raul Himenez, koji je samo prošao kroz miks zonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines Sainz (@inessainz01)

Uspela je da intervjuiše i argentinske zvezde, Anhela Di Mariju, ali i Lionela Mesija, doduše tu nije imala intervju 1 na 1, već je Mesi grupno stao i pričao za sve TV kamere.

Ines je na svom Instagram nalogu objavila i mnoge fotografije iz Katara, a na profilu ima i mnoge koje su provokativnije.

 

 

Ostavite komentar