Sport > Time Out

Sedite malo u TIŠINI: Jelena Đoković ODGOVORILA Novakovim KRITIČARIMA

Snimak na kojem se vidi kako Đokovićev tim za njega priprema napitak koji će konzumirati kasnije u toku meča izazvao je burne reakcije

Izvor: K1info/mondo.rs

08/11/2022 > 12:59

podeli vest:

Sedite malo u TIŠINI: Jelena Đoković ODGOVORILA Novakovim KRITIČARIMA
Foto: Starsport


Novak Đoković ponovo se našao u centru pažnje. Zbog detalja sa meča, koji je odigrao u Parizu Srbin se našao na udaru kritičara, a u zaštitu je morala da stane Jelena.

Supruga našeg najboljeg sportiste oglasila se na Twitteru i pokušala da pojasni kada će i na koji način Novak objasniti sve detalje o događaju, koji pokušavaju da predstave kao skandal.

Tokom turnira u Parizu nastao je snimak na kojem se vidi kako Đokovićev tim za njega priprema napitak koji će konzumirati kasnije u toku meča. Novakovi najbliži saradnici pokušali su da sakriju ono što rade, a novinar Ben Rotenberg zbog toga je razvio teoriju o dopingu.

- Govoriće kada bude spreman da govori. Cela ova situacija da ljudi budu primorani da pričaju o nečemu, jer drugi nisu strpljivi je apsurdna - napisala je Jelena Đoković na Twitteru.

- Sedite malo u tišini. Više pazite na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Može da bude nešto privatno. Da li je to dozvoljeno - napisala je ona.

Napadi na Novaka Đokovića počeli su pošto je poznati američki novinar Ben Rotenberg podelio snimak sa meča u Parizu. Na to su se nadovezali teniski navijači koji ne vole Novaka Đokovića, a u njegovu zaštitu stali su Žil Simon i Rob Kenig.

 

 

 

Ostavite komentar