Sport > Time Out

Potpuno IZNENAĐENJE: Zna se ko će NASTUPITI u poluvremenu SUPERBOULA 2023.

Koncert u poluvremenu biće Rijanin prvi veliki nastup od 2018. godine

Autor: K1 info/index.hr

26/09/2022 > 14:49

podeli vest:

Potpuno IZNENAĐENJE: Zna se ko će NASTUPITI u poluvremenu SUPERBOULA 2023.
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP, File


Pevačica čiji obožavaoci godinama sa nestrpljenjem iščekuju novi album (poslednje izdanje bila je ploča "Anti" iz 2016.), na Instagramu je pre zvanične objave postavila fotografiju ruke koja drži loptu. TMZ je prvi javio da je Rijana u pregovorima s NFL-om o nastupu na Super boulu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Rijana je bila pozvana da nastupi na koncertu u poluvremenu 2019. godine, ali je to odbila u znak podrške Kolinu Kaperniku, koji se suočio sa žestokim reakcijama zbog klečanja tokom izvođenja nacionalne himne u znak protesta protiv policijskog nasilja nad Afroamerikancima.

Koncert u poluvremenu biće Rijanin prvi veliki nastup od 2018. Pevačica nije izdala novi album od 2016. godine, a u međuvremenu se fokusirala na svoju kozmetičku marku i liniju donjeg veša. Ove godine je dobila i svoje prvo dete sa reperom A$AP Rokijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Obožavaoci su oduševljeni vešću o njenom pojavljivanju na Super boulu i nadaju se da bi konačno mogla da objavi novi album. Twitter i ostale društvene mreže preplavile su objave obožavalaca popularne pevačice, koji jedva čekaju spektakl.

57. izdanje NFL prvenstva igraće se 12. februara 2023. na stadionu State Farm, domu Arizona Kardinalsa. Nastup u poluvremenu prvi put sponzoriše Apple Music i kao takav naziva se Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Foto: Youtube PrintScreen

Prince Super Bowl XLI Halftime Show 2007.

Tokom godina sportski i pop kulturni događaj privukao je milione gledalaca kultnim nastupima najvećih muzičkih zvezda kao što su Bijonse, Lejdi Gaga, Džej Lo, Šakira, Prins i Bruno Mars. Na spektaklu 2022. učestvovali su Dr. Dre, Snup Dog, Eminem, Meri Džej Blajdž, Kendrik Lamar i gost iznenađenja 50 Cent.

 

 

 

Ostavite komentar