Sport > Time Out

Jokić ZA UTEHU posle debakla Srbije KUPIO TRI KONJA i to na italijanskoj aukciji

Jokić, koji je veliki ljubitelj konja i ima sopstvenu ergelu "Dream Catcher" je posle povratka u Srbiju odlučio da se počasti novim grlima

Autor: K1info.rs/Nova.rs

13/09/2022 > 19:03

podeli vest:

Jokić ZA UTEHU posle debakla Srbije KUPIO TRI KONJA i to na italijanskoj aukciji
Foto: ATA Images


Reprezentacija Srbije je doživela fijasko na Evrpskom prvenstvu u košarci nakon što je ispala od Italije u osmini finala. Uprkos činjenici da je posle dužeg vremena u ekipi zaigrao najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, Srbija nije uspela da napravi ozbiljniji rezultat.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige je bio na visini zadatka i igrao sjajno, ali jednostavno nije mogao sam da odvede Srbiju do kraja kada su ostali potpuno podbacili.

Jokić, koji je veliki ljubitelj konja i ima sopstvenu ergelu "Dream Catcher" je posle povratka u Srbiju odlučio da se počasti novim grlima.

On je obogatio svoju ergelu sa tri nova konja, koja je kupio na aukciji.

Na aukciji jedne italijanske kuće koja se oržava u utorak i sredu, Jokić je kupio tri konja.

Najskuplje grlo je "Farid Mil" koje je platio 54.000 evra, "Foliu Vind "je platio 47.000 evra, dok je "Fatu di Pođo" platio 42.000 evra.

 

 

On je tako ukupno na tri grla potrošio 143 hiljade evra i samo još jednom pokazao kolika je njegova strast prema konjima.

Jokić je inače potpisao i najveći ugovor u istoriji košarke prethodnog leta prema kome će u narednim godinama zaraditi 240 miliona dolara.

 

 

 

Ostavite komentar